23948sdkhjf

FH Automation og El-team Vest lancerer fælles servicekoncept

| Medlemsnyhed | Indrykket af FH Automation A/S

El-Team Vest og FH Automation lancerer nu et nyt fælles servicekoncept til alle produktions- og industrivirksomheder.

Sammen kan vi servicere alt hvad en fabrik eller en produktionsvirksomhed indeholder – så længe der blot er strøm i. 

Og vi mener alt. Lige fra porten man kører ind af, til dørsystemet, brandalarmen, produktionsapparatet, specialmaskinerne, de gear og taljer, der sidder heri, og det stykke software maskinen styres af. I fællesskab kan vi servicere det hele. Lige netop derfor giver dette samarbejde rigtig god mening! Servicekonceptet indeholder selvfølgelig både forebyggende, lovpligtig og akut service.

Selvom adresserne, logoet og farverne er forskellige, garanterer vi at du vil opleve, at El-team Vest og FH Automation vil fungere som ét firma, hvis du tegner en fælles serviceaftale med os. Det kan vi garantere, da relationerne mellem os er tætte, og er bygget på tillid, erfaringer og en fælles historik.

Vi kan med god ro i maven garantere en sømløs oplevelse, hvor ansvar, kommunikation og administration samles ét sted. 

Om virksomhederne

El-team Vest er din oplagte servicepartner inden for el og sikring. Det er uanset om lageret skal udvides, kontoret skal moderniseres eller produktionen skal have nye haller. Vi er et hold på mere end 60 kompetente elektrikere, projektledere og installatører, hvis kompetencer spænder bredt! Vi tør derfor godt sige, at vi er dine eksperter.

FH Automation er en kvalitets- og serviceorienteret producent og leverandør af software, el-tavler og systemløsninger til den danske industri. Fra vores afdelinger i Horsens og Ringsted sikrer vores 65 kvalificerede medarbejdere den optimale automatikløsning til procesanlæg og specialmaskiner.

Medlemsnyhed

Indrykket af
FH Automation A/S

Fuglevangsvej 45
8700 Horsens
Danmark
FH Automation A/S

Send til en kollega

0.079