23948sdkhjf

Ved du om dine kritiske processer kører?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Carlo Gavazzi Handel A/S

I bygninger er mange systemer og processer ofte kritiske for bygningens funktion. Fejler en pumpe eller en motor er det kritisk at få hurtig besked om at en proces ikke kører. Det kan Carlo Gavazzis nye strøm relæ gøre.

 Carlo Gavazzi har netop introduceret det helt nye strømrelæ, type EIS H, som hverken kræver ekstern forsyning, komplekse justeringer og samtidig er let at installere eller eftermontere.

Relæet har solid-state udgang og kan detektere strømme helt ned til 200 mA. Så hvis en motor eller pumpe er aktiveret men ikke starter, kan udgangen på strømrelæet aktivere en alarm så en udbedring hurtigt kan iværksættes. Dette øger i sidste ende bygningens komfort, sikkerhed og optimale drift.

Se mere på denne side, hvor du også kan bestille vores whitepaper, som i detaljer beskriver fordelene ved overvågning af kritiske processer. Du har også mulighed for at få tilsendt en gratis vareprøve til test i din bygning. Så har du mulighed for i praksis at prøve det af, som er beskrevet i whitepaperen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Carlo Gavazzi Handel A/S

Over Hadstenvej 40
8370 Hadsten
Danmark
Carlo Gavazzi Handel A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062