23948sdkhjf

Stor tilslutning til Stansomatics åbent hus

| Medlemsnyhed | Indrykket af Stansomatic A/S

I fredags mellem kl. 10 og 15 lagde over 140 gæster vejen forbi Stansomatic til åbent hus og fejring af jubilæum, hvor dagen blandt andet bød på guidede rundvisninger i huset og produktionen.

De guidede rundvisninger bød blandt andet på præsentationer af de nyeste maskiner i virksomheden, fremvisning af både prototype- og værktøjsafdelingen, hvor gæsterne havde mulighed for at komme tæt på og røre ved de helt små stansede emner og se kompleksiteten i værktøjerne. 

Efter rundvisningen var der sat tid af til lidt godt at drikke og en let frokost serveret i små anretninger.

Helt igennem var det nogle velbesøgte og informative timer med gæster, som var nysgerrige og som roste arrangementet.

Det åbne hus var oprindeligt planlagt sidste år, hvor Stansomatic havde 50-års jubilæum, men grundet COVID blev arrangementet skubbet til i år, hvor det er mere forsvarligt at samles.

Om Stansomatic

Stansomatic A/S har over 50 års erfaring med stansning af avancerede emner i tyndt metal og stål. Vi kan tilbyde vores kunder kvalitetssikrede stanseemner og god service.

Stansomatic A/S har egen konstruktionsafdeling og værktøjsafdeling, hvor følgesnitværktøjerne konstrueres og fremstilles. Emneudvikling foregår ofte i et meget tæt samarbejde med kunden. Emnerne fremstilles i følgesnitværktøjer og moderne stanseautomater med pressekraft op til 63 tons og hastigheder op til 800 slag/min.

Vi fremstiller prototyper, prøveserier og mindre seriemængder som plane og bukkede emner. Disse fremstilles vha. trådgnistning og ætsning og simple bukkeværktøjer.

Vi håndterer også medical validering og PPAP og tilbyder automatisk pakning med 100% vision kontrol i tape on reel eller trays. Derudover kan vi tilbyde omstøbning af metalemnet i reel-to-reel, lasergravering og lasersvejsning.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Stansomatic A/S

Kornmarken 25
7190 Billund
Danmark
Stansomatic A/S

Send til en kollega

0.109