23948sdkhjf

Ny projektleder på Elektronikmessen i Odense

| Medlemsnyhed | Indrykket af E-22

Med et nyt job og et brancheskifte takker Søren Therkelsen af som projektleder på Elektronikmessen. Det bliver en særdeles erfaren herre, der overtager Danmarks største elektronikmesse, når Michael Helm får stafetten som projektleder.

- Jeg giver stafetten videre til en, der kan sikre, at Elektronikmessen endnu engang bliver en stor succes.

Sådan lyder det fra Søren Therkelsen, projektleder på Elektronikmessen i Odense igennem de seneste fire år. Der er nye udfordringer i vente, når Søren Therkelsen stopper, i messe- og eventafdelingen på Odense Congress Center, med udgangen af august.

Den nye mand på posten bliver en gammel kending, der har slidt en del skosåler op i samtlige sale og haller på Odense Congress Center. Efter to år ude vender Michael Helm nemlig hjem til OCC, og han ser frem til igen at blive en del af holdet bag Elektronikmessen.

- Elektronikmessen har altid haft en særlig betydning for mig. Jeg var med helt fra den spæde start, da messen landede på OCC for snart 20 år siden, og jeg har været tilknyttet af flere omgange siden da. Derfor ser jeg frem til at fortsætte og styrke mit tætte forhold til elektronikbranchen, fortæller Michael Helm.

Spændende perspektiver i fremtidens elektronikmesse
Søren Therkelsen har været med til at videreudvikle messen og sætte nye, spændende initiativer i gang – og dem vil Michael Helm føre videre på den kommende E-22 messe.

- Søren har gjort det nemt at overtage en rigtig god messe spækket med interessante tiltag. Der er både solide traditioner og nye projekter, der afspejler branchen nu og i fremtiden, siger Michael Helm og fortsætter:

- Nu skal jeg sætte mit præg på messen, og det vil ske via min brede erfaring fra messebranchen. Der er mange spændende perspektiver i fremtidens elektronikbranche, og det vil E-22 skildre.

Elektronikmessen E-22 løber af stablen på Odense Congress Center fra den 30. august til 1. september 2022. Og Søren Therkelsen er ikke i tvivl om, at OCC har fundet den helt rigtige afløser til projektlederrollen:

- Det er en kæmpe fordel, at Michael Helm har fundet vejen hjem til OCC igen. Elektronikmessen er i gode hænder med Michael ved roret. Han kender messen og branchen, så jeg kan starte mit næste kapitel med god samvittighed – og jeg glæder mig til at besøge messen i 2022, slutter Søren Therkelsen.


Fra 1. september 2021 vil Søren Therkelsen være at finde hos Kerteminde Havne og Marina, hvor han som havnemester i Kerteminde Kommune bliver ansvarlig for drift og udvikling.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
E-22

Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Danmark
E-22

Send til en kollega

0.094