23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Verdensmålcertificering åbner nye døre for ProCon Wind Energ

ProCon Wind Energy er i 2021 blevet verdensmålcertificeret af Bureau Veritas Denmark, og det åbner flere nye døre for virksomheden.

I takt med, at ProCon Wind Energy oplever et stigende fokus på bæredygtighed fra virksomhedens interessenter, finder virksomheden det afgørende at kunne dokumentere sin bæredygtige indsats med en verdensmålcertificering fra Bureau Veritas Denmark.

”Vi ønsker at profilere os som en bæredygtig virksomhed og håber, at verdensmålcertificeringen vil åbne nye døre hos kunder, samarbejdspartnere og fremtidige medarbejdere, idet certificeringen viser, at vi mener det, når vi siger, at vi vil være bæredygtige,” fortæller Head of Business & Brand Development, Thomas Padfield, og QHSE & HR Manager, Sanna Lambers, uddyber, hvorfor valget faldt på Bureau Veritas’ verdensmålcertificering:

”Det er vigtigt for os, at vores certificeringer udstedes af anerkendte certificeringsorganer, og Bureau Veritas virkede for os til at være det certificeringsorgan, som var længst fremme med en professionel og omfattende certificering vedrørende verdensmålene.”

Verdensmålcertificering giver konkurrencemæssige fordele

Særligt virksomhedens kunder øger deres krav til bæredygtighed, og derfor forudser ProCon Wind Energy, at verdensmålcertificeringen bliver en afgørende konkurrencemæssig fordel, når virksomheden er i dialog med såvel nuværende som potentielle kunder.

”Vi forventer at øge vores markedsandel betydeligt på baggrund af certificeringen, da vi oplever, at vores kunder har mere og mere fokus på, at vi som leverandør kan dokumentere vores bæredygtighed. De virksomheder, som ikke kan dette, bliver slet og ret fravalgt,” fortæller Thomas Padfield og fortsætter:

”Vi ser derfor ikke kun vores arbejde med FN’s 17 Verdensmål som et middel til at forbedre vores aftryk på jorden, men også som en konkurrencemæssig fordel, idet det er de færreste af vores konkurrenter, der kan leve op til kunders bæredygtighedsfokus.”

Verdensmålcertificering styrker virksomheden internt

Foruden nye konkurrencemæssige fordele for ProCon Wind Energy, har verdensmålcertificeringen været med til at styrke virksomhedens interne processer samt samarbejde på tværs af afdelinger, fortæller QHSE & Sustainability Coordinator, Lykke Christensen, og uddyber:

”Certificeringsprocessen har samlet vores afdelinger endnu mere, da mange af de nye tiltag involverer flere afdelinger. Derudover har verdensmålcertificeringen for eksempel lært os, at udregning af sit Co2-udslip eller andet data er vigtigt for, at omverdenen nemmere kan forstå, hvilken effekt vores tiltag har.”

ProCon Wind Energy ser derfor frem til at fortsætte sin bæredygtige rejse og er spændt på de muligheder, verdensmålcertificeringen bringer for virksomheden, som tilmed tidligere på året blev certificeret af Bureau Veritas Denmark i henhold til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001.

Om Verdensmålcertificeringen

Med en verdensmålcertificering vil Bureau Veritas som uafhængig tredjepart verificere, at din virksomheds bæredygtige indsats er velargumenteret og dokumenteret, så du - med et verdensmålcertifikat i hånden - kan dokumentere din indsats over for dine interessenter. Læs mere om en verdensmålcertificering.

Om ProCon Wind Energy

ProCon Wind Energy, som har hovedsæde i Aalborg, tilbyder elektiske og tekniske løsninger til den globale industri for vedvarende energi, særligt i forhold til onshore og offshore vindenergi samt solenergi. Læs mere på ProCon Wind Energy.

Om Bureau Veritas

Bureau Veritas er en af verdens største virksomheder inden for inspektion, klassificering, rådgivning og certificering. Vi hjælper virksomheder med at fastholde og udvikle deres brands, værdier og forretning inden for kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, sikkerhed og social ansvarlighed. Læs mere om Bureau Veritas.

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25601289
P nummer: 1008350686

Send til en kollega

0.048