23948sdkhjf

Nedtælling til HI21 – 3 uger til vi ses!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Phoenix Contact A/S

Væk med ”nu må vi lige vente og se”, væk med plan B, C og D – nu er det endelig tid til at vi kan ses på HI21. Og vi glæder os til at vise jer, hvad vi har syslet med, mens Corona har holdt vores samfund i et jerngreb.

Vær effektiv, skab sammenhæng – se hvordan på stand E4040
Kan du spare tid og lagerbeholdning uden at gå på kompromis med kvaliteten? Svaret er et rungende ja. Og du kan endda samtidig bevare overblikket over hele processen. Med effektiv planlægning og teknologi i topform er du allerede kommet et meget langt stykke ad vejen til at finde din rette sammenhæng.

Complete Line og funktionelle zoner – hvad er det?
Vi har samlet en masse produkter i et koncept, som vi kalder Complete Line – det dækker over lige præcis den arbejdsmetode, vi anbefaler dig, når du skal planlægge din løsning: Bliv først helt klar over, hvad det er din løsning skal kunne fra start til slut, og først derefter skal du begynde at vælge produkter ud til de forskellige led i din løsning. På den måde hænger det hele bedre sammen.
Du kan finde alle produkterne i Complete Line – så er du sikret højteknologiske løsninger, software og hardware, der passer sammen, og ikke mindst push-in tilslutningsteknologi i alle produkter, som gør det lynhurtigt og enkelt for dig at tilslutte de forskellige komponenter.

Kig forbi HI-messen, hvor du kan se det hele i praksis. Det er smart opdelt i funktionelle zoner, som skaber overblik undervejs i både planlægningen og udvælgelsen af produkter.

 

Complete Line: Alle funktioner – ét system

Mere om funktionelle zoner

Se hvad vi har med på messen

 Medlemsnyhed

Indrykket af
Phoenix Contact A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
Danmark
Phoenix Contact A/S

Send til en kollega

0.078