23948sdkhjf

Sporbarhed bliver snart et krav overalt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Følsgaard A/S

-

Sporbarhed bliver i stigende grad et krav inden for alle dele af branchen – ikke mindst i fødevareindustrien. Det udfordrer designet af bindere og opmærkning og Hans Følsgaard A/S leverer et stort program til selv de mest kritisk formål

 Der er næppe noget mere ødelæggende for en fødevareproducents ry, end hvis en forbruger finder fremmedlegemer i maden. Selv om det kan være en nok så uskyldig plastgenstand, så er det alligevel et absolut no-go. Det gælder i stigende grad for alle brancher - og ikke kun for fødevarerne – men det følger naturligvis trenden om sporbarhed, ikke mindst i forbindelse med de stadigt strengere certificeringskrav.

Det har fået Hans Følsgaard A/S’ meget innovative leverandør af kabelbindere og opmærkningsprodukter, Panduit, til at udvikle et omfattende program med en fremragende, høj sporbarhed. Panduits produkter er rettet mod alle industrier, og der er designet en god portion logik ind i alle produkter.

Tag nu for eksempel plastemner som kabelbindere til fødevareproduktionen. Panduits bindere er i en plast med kraftig blå farve indeholdende metalpartikler. Det er kun meget få fødevarer, der er blå, så derfor er blå farve et oplagt valg, da det let opdages i fødevarer., hvis en kabelbinder skulle være beskadiget og dele endt i fødevareproduktet.

Selv om vision, AI (kunstig intelligens) og machine-learning i stigende grad bliver en del af mange proceslinier, så er der også tilfælde, hvor mindre kan gøre det. Panduits kabelbindere og –mærkninger har indlejret små metalpartikler i plastkomponenterne. Det giver en meget effektiv sporing af fremmedlegemer med metaldetektorer, hvilket er hurtigt, prisbillige og særdeles pålidelige løsninger til beskyttelse af slutbrugerproduktet.

Hør mere om Hans Følsgaards store udbud af opmærknings- og kabelbinderprodukter under HI Tech & Industri på stand G-5640.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Følsgaard A/S

Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Danmark
Hans Følsgaard A/S

Send til en kollega

0.078