23948sdkhjf

Oplev to af Semtech's helt store profiler på EOT.

| Medlemsnyhed | Indrykket af EOT - Electronics of Tomorrow

Richard Lansdowne og Carlo Tinella, når LoRaWAN-konferencen, The Things Conference on Tour, løber af stablen onsdag og torsdag på EOT.

Semtech står bag LoRa og LoRaWAN-teknologien og begge speakere er aktive inden for definering af de nye standarder både indenfor 868MHz og 2,4GHz, fortæller co-founder i Indesmatech, Søren Manicus, der er en del af udviklingsgruppen bag EOT. 

Og uddyber:  Det er virkeligt et scoop, at vi har fået "The Things Conference on Tour" til EOT - og at Semtech så tilmed vælger at sende to af deres helt store profiler til Danmark, det er vi meget beærede over, fortæller co-founder i Indesmatech Søren Manicus, der er en del af udviklingsgruppen bag EOT
 
Glæd dig til at høre mere om de nyeste løsninger og implementeringer. Fra chip to Cloud. Og få et værdifuldt indblik i LoRaWAN-teknologien, når de to speakere deler ud af deres viden på EOT.

Læs mere og hent din GRATIS billet her

 Om LoRaWAN-konferencen, ’The Things Conference on Tour’

Verdens største LoRaWAN-konference, "The Things Conference on Tour", har tidligere besøgt både Slovenien, England, Indien og Australien, men 31. august - 2. september er turen kommet til Danmark og Herning. Her vil førende eksperter give et dybdegående indblik i LoRaWAN-teknologiens potentialer gennem både udstilling, taler og workshops. LoRaWAN-konferencen vil på EOT-Electronics of Tomorrow byde på en kombination af et internationalt konferenceprogram og workshops


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EOT - Electronics of Tomorrow

Vardevej 1
7400 Herning
Danmark
EOT - Electronics of Tomorrow

Send til en kollega

0.063