23948sdkhjf

Ved du, hvad man siger om små dunke?

| Medlemsnyhed | Indrykket af DENIOS ApS

… og beholdere?

Du ved, de spraydåser, olier og andre små dåser, som du har stående i virksomheden. Eller som du måske synes ville være drøndejlige at have stående lige dér, hvor du skal bruge dem? Jep, de kan også lække. Men du kan sagtens opbevare dem alle dine praktiske steder med små opsamlingskar under. Men så er spørgsmålet bare hvilket?

 

Hvilket materiale er det nu, at du skal vælge?

Ja, det er spørgsmålet til en million og en citronmåne. Og svaret er, at det er helt op til dine væsker. For skal der stå vandforurenende eller brændbare væsker, så er det et opsamlingskar af stål, du skal have fingrene i. Men er du mere til aggressive kemikalier såsom syrer og baser, så skal du i stedet række ud efter et opsamlingskar af plast eller rustfrit stål. De er nemlig korrosionsfrie.

 

Jep, størrelsen har en betydning

Du har måske hørt, at størrelsen er ligegyldig. Men, men, men. Den holder altså ikke helt. For selvom du bare skal have små mængder på lager, er der en klog – men klar tommelfingerregel. Og den siger, at dit opsamlingskar skal kunne rumme minimum 10% af den samlede mængde, men 100% af den største beholder.

 

Ku’ du godt bruge et råd? Vi gi’r!

Vil du være sikker på, at du vælger det rigtige opsamlingskar? Eller vil du lokke next-level-opbevaringstips ud af vores eksperter? Jamen så sidder de klar til at rådgive dig på 76 24 40 80.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DENIOS ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
DENIOS ApS

Billeder & videoer

Opsamlingskar og spildbakke af plast til små beholdereSpildbakke af plast til små beholdereOpsamlingskar til små dunke

Send til en kollega

0.067