23948sdkhjf

RS Components udbygger funktioner i DesignSpark PCB PRO

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

Den seneste version af DesignSpark PCB PRO suppleres med avancerede funktioner og nemmere køb af uendelig licens

RS Components (RS) har føjet nye funktioner til DesignSpark PCB PRO og har introduceret et RS-lagernummer for at gøre det nemmere at købe.

Den gratis version af DesignSpark PCB, der er en del af det prisbelønnede RS DesignSpark-produktprogram, er en løsning til enhver, der ønsker at designe deres egen printplade. Da den har mange funktioner, som kun findes på kommercielt software, er den stadig populær hos individuelle brugere og mindre teams. DesignSpark PCB PRO tager dette til det næste niveau ved at tilbyde mere avancerede funktioner, der kun kan understøttes i professionel PCB-designsoftware. PRO-versionen, der blev introduceret i 2019, tilbyder organisationer med store ingeniørteams, eller mere krævende behov, en prisbillig, problemfri udviklingsvej til avanceret PCB-design og avancerede produktionsfunktioner.

Nye brugere kan nu købe en uendelig licens til DesignSpark PCB PRO direkte fra deres konto hos RS Components ved at tilføje varenummer 220-5326. Eksisterende PRO v9-kunder kan opgradere til v10 med dette varenummer 220-5327. Det forenkler oplevelsen for registrerede brugere, da de ikke længere behøver at indtaste betalingsoplysninger eller gennemføre endnu en transaktion.

“Et dedikeret varenummer til en DesignSpark PCB PRO-licens gør det nemmere at få adgang til de avancerede funktioner,” udtalte Pete Wood, leder af DesignSpark Experience hos RS. “Processen med at købe en licens er nu endnu nemmere og lige så enkel som at købe ethvert andet produkt på RS’s website.” 

I takt med PRO-versionen byder DesignSpark PCB V10.0 på mange ekstra egenskaber såsom:

●      Ny Disconnect fra Signal Nets-udgave
●      Komponent-til-komponent SMT-kontrol
●      Output-analysedata til Gerber
●      Tidsstempler på biblioteksartikler
●      Forbedret ny komponent-wizard

Den seneste version af DesignSpark PCB PRO, V10.0, tilføjer disse så vel som flere andre funktioner, som eksisterende kunder har bedt om. Dette omfatter:

●      Intelligente sikkerhedskopieringer
●      Ny DRC (design rule checks)
●      Ny Nets-linje
●      Forbedringer af producerbarheden
●      Plotting-forbedringer

En komplet sammenligning af DesignSpark PCB og DesignSpark PCB PRO findes hér.

Nye PRO-brugere kan tilgå alle funktioner med en licens til en engangspris på £375 + moms. Eksisterende licensindehavere kan opgradere til V10.0 for £75 + moms. DesignSpark PCB PRO V10.0 vil nu kunne gives i licens igennem alle RS’s regionaliserede websites i den lokale valuta.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094