23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Her får du viden om transientbeskyttelse

På vores webinarer om transientbeskyttelse kan du virkelig hente nyttig viden om valg og installation af transientbeskyttelse.

  1. Installationsbekendtgørelsens krav til transientbeskyttelse!
    Den 1. juli 2020 endte overgangsordningen for de nye regler om overspændingsbeskyttelse. Vil du vide mere om de nye sikkerhedsregler og hvad de betyder for dig og dine kunder? På dette webinar får du en praktisk tilgang til brug af transientbeskyttelse og hvilke nye regler der er i bekendtgørelse 1082 og standard 60364.

    Se webinar

  2. Beskyt dine installationer mod transiente overspændinger!
    Eatons transientbeskyttelse (Surge Protection Device, ”SPD”) er designet til effektivt at beskytte mod intern og ekstern overbelastning, og minimerer sandsynligheden for overbelastning og gnister, som kan forårsage farlige situationer.

    På dette webinar får du en praktisk gennemgang af vores produkter, og vejledning i hvordan du finder de rigtige produktløsninger til dine kunders behov. Vores produktekspert Simon Zeman fra Østrig giver et indblik i transientbeskyttelse og svarer på de mest essentielle spørgsmål i forbindelse med vores produkter. Webinaret foregår derfor primært på engelsk.

    Se webinar

 

Eaton
Generatorvej 8C
2860 Søborg
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10130352
P nummer: 1008653328

Kontaktperson

JG
Jette Grønberg
Marketing Manager
+45 40947297 jettegronberg@eaton.com

Send til en kollega

0.095