23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gennemgribende renovering af verdenskendt musikskole

Igennem TRUST samarbejdet med Københavns Kommune, er Sankt Annæ Gymnasium blevet gennemrenoveret for at bringe den aldrende musikskole i en stand som forlænger bygningens levetid og forbedrer indeklima og læringsmiljø.

Sankt Annæ Gymnasium er en musikskole beliggende i Valby, København. Skolen er kendt i ind- og udland for sine sangkor af højeste niveau.

PRO|VENTILATION har i TRUST samarbejde under Københavns Kommune, udført ventilation i en større renovering af Sankt Annæ Gymnasium.

Bygningen fra 1929 har fået renoveret 550 vinduer og i alt 18 lokaler med blandt andet læringstrapper, studienicher og åbne studieområder. Skolen har også fået en ny sangsal, hvor både indretning og akustiske løsninger er designet til 80 korsangere. Der er udskiftet 3 ventilationsanlæg på hhv. 15.000, 10.000 og 5.000m³/h samt renoveret flere eksisterende anlæg.

Renovering af den snart 100 år gamle skole, har betydet at der nu sikres et moderne læringsmiljø og optimalt indeklima.

Læs mere om vores projekt på Sankt Annæ og download referencebladet her.

TRUST samarbejdet er kendetegnet ved at være en strategisk samarbejdsform som er tillids- og interessebaseret hvilket har resulteret i at projekterne er blevet billigere, bedre og færdige til tiden. TRUST har vist sig at være en stor succes, og PRO|VENTILATION har været med i flere TRUST projekter herunder: Skolen i Sydhavn, Blommehaven daginstitution, Øresundsskolen.

PRO|VENTILATION har stort fokus på indeklima i skoler, læs mere om  SKOLEKLIMATJEK her.

PRO|VENTILATION
H.J. Holst Vej 20-22
2610 Rødovre
Rødovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18836408
P nummer: 1003578461

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063