23948sdkhjf

Optimering og overskudsstyring af din el-bil ladestation

| Medlemsnyhed | Indrykket af Softcontrol ApS

SoftControl har udviklet et nyt modul til CleverHouse til optimal ladning af din el-bil, som gør dit liv endnu grønnere med intelligent energistyring.

Det seneste år er antallet af grønne biler på de danske veje mere end fordoblet, som ses på grafen nederst på siden, men for at nå regeringens mål med 1 mio. grønne biler i 2030, skal der flere til. Status i starten af 2021 er, at kun omkring 6% af målet er opnået, men i 2020 steg salget af grønne biler med 142% og salget vil stige endnu mere i fremtiden. 

Når salget af grønne biler stiger år efter år, skal antallet af ladestationer også stige. Derfor har vi udviklet et modul til vores app CleverHouse til optimering af ladestation, som gør dit liv endnu grønnere med intelligent energistyring. 

Skab overblik og optimer din opladning 

Modulet i CleverHouse giver dig overblik over forbruget ved opladningen af din el- og plugin-hybridbil. Styringen sker ved hjælp af app’en CleverHouse  via din smartphone/tablet. Med CleverHouse-styringen åbnes muligheden for at udnytte den overskydende energi, som er produceret af solceller monteret på bygningen. Den overskudsenergi, som solcellerne producerer for meget, kan bruges til opladningen af bilen. Derudover kan du planlægge hvornår opladningen skal foregå, f.eks. om aften/nat, når elpriserne er lave, og bilen er fuldt opladet til om morgen når den skal benyttes frem til arbejdspladsen. Ved at integrere ladestationen med CleverHouse gives en række fordele til dig: 

  • Optimering af ladetiden, da den sker dynamisk fra 6 til 32 A. Strømmen lastfordeles når ladestationen, diverse brugsapparater og madlavningen er i gang. 
  • Overskudsstyring når bygningens solceller producerer mere strøm end der bruges. Den overskydende strøm kan derfor bruges til opladning af bilen. 
  • Indstilling af timer, som sikrer at bilen kun lades op når el-priserne er lave.
  • Se tilbage i historikken for at holde øje med forbruget på opladningen.  
  • Sikrer at stiklednings sikringen ude i sikringsboksen (Ved fortov) ikke springer.

Bliv klogere på CleverHouse her

Intelligent ladestation med fokus på brugervenlighed 

Den intelligent ladestation er fra østrigske go-e GmbH, som har stor fokus på innovation, bæredygtighed og at mestre morgendagens udfordringer med de nyeste teknologier. Deres go-eCharger fås i to varianter (11 kW og 22 kW), som passer til enhver elbil og plugin-hybridbil af type 1 og 2. Derudover er der indbygget et Wi-Fi modul som nemt kan kommunikere med vores CleverHouse og indtjekning ved selve ladestationen. Ladestationen er udstyret med LED, som lyser i forskellige farver afhængig af hvilken tilstand den er i, som også nemt kan justeres og kontrolleres i CleverHouse app’en.

Ubegrænsede muligheder

Har du brug for yderligere intelligente installationer i hjemmet eller på arbejdspladsen mm., kan funktioner som varmestyring, tænd-/sluk funktion og adgangskontrol samt andre nemt tilsluttes.  

Ved installationen af ladestationen medfølger en CleverHouse controller, som kan kommunikere trådløst rundt til de forskellige tekniske installationer. 

Download brochure om ladestation

Ladestationen HOMEfix fra go-e fås med opladningseffekt på 11 kW eller 22 kW, læs mere omkring de to ladestationer på vores webshop:

go-e ladestation HOMEfix, 11 kW

go-e ladestation HOMEfix, 22 kW


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Softcontrol ApS

Vodskovvej 135
9310 Vodskov
Danmark
Softcontrol ApS

Billeder & videoer

Forside af ladestationsmodulet i CleverHouse.Indstillinger af ladestation i CleverHouse.CleverHouse åbner op for utallige intelligente styringsmuligheder i hjemmet.

Send til en kollega

0.078