23948sdkhjf

Mangler du nye vinduer og døre?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Gode vinduer og døre er vores speciale. Gode priser i øvrigt også. Mangler du nye vinduer og døre? Hos Bedst & Billigst finder du god kvalitet og holdbarhed til gode priser.

Bestil dine nye vinduer og døre direkte fra vores egen fabrik. Vi har skåret alt det unødvendige væk for at holde din pris helt i bund. Tilbage står det vigtigste: gode varer, ganske enkelt. Det er derfor, vi uden at blinke kan levere: Vinduer og døre direkte til dig bedst og billigst.

Vi kan være bedst og billigst på vinduer og døre, fordi vi kan levere direkte til dig uden fordyrende mellemled. Det giver dig vinduer og døre i god kvalitet og god holdbarhed.

Vinduer og døre skal holde i mange år, derfor er det vigtigt at de er produceret af noget ordentligt materiale, hos Bedst & Billigst bruger vi fingerskarret, nordisk knastfrit kernetræ med høj kerneandel, det betyder at større knaster skæres væk og erstattes af andet træ, samlingerne bliver fingerskarret hvilket giver det flotteste finish. 

Kernetræet kommer fra den bedste og hårdeste del af langsomt voksende fyrretræer i det nordlige Finland eller det nordlige Skandinavien. Det ekstreme klima nordpå gør at træerne gror meget langsomt, hvilket er afgørende for at træet bliver stærkt og holdbart. Læs mere om vores vinduer i kernetræ.

Under produktionen af dine vinduer og døre bliver træet grundbehandlet og imprægneret som beskytter træet mod råd og svamp. Herefter bliver elementerne fabriksmalet, det gøres inden der monteres glas, fyldninger, beslag mm. sådan malingen kommer helt ind i alle kanter og hjørner hvor det efterfølgende kan være svært at komme med en pensel. Vinduet eller døren males med en miljøvenlig maling som er særlig vandbaseret og diffusionsåben, denne behandling gentages to gange.

Så er vinduet eller døren klar til montering af de sidste ting, for bagefter at blive leveret direkte hjem til dig.

Selvom alle elementerne har produceret med gode materialer og har fået en god start med imprægnering og maling, er det naturligvis vigtigt at fortsætte en god vedligeholdelse af sine vinduer og døre, det kan bevare deres flotte udseende og deres levetid. 

Træ er et levende materiale, og det er vigtigt at være opmærksom på de små forandringer der kan komme i overfladen på dine vinduer og døre. Det er en god huskeregel at det kan betale sig at være på forkant og det kan lette arbejdet omkring vedligeholdelse. Det kan desværre hurtigt blive en mere tidskrævende opgave jo længere tid man venter. Læs mere om træbeskyttelse og få gode råd til fem fejl du bør undgå når du maler.

Ønsker du minimal vedligeholdelse af dine vinduer og døre, så kan Bedst & Billigst naturligvis også tilbyde elementer i træ/alu eller PVC – her undgår du at skulle male udvendigt.

Vi lover vinduer og døre i god kvalitet til lave priser, derfor kan vi naturligvis også sagtens give dig 10 års garanti med i handlen. Vi kan derfor uden at blinke sige vi er Bedst og Billigst.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063