23948sdkhjf

Efter fusion: 6X International skifter navn

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alcadon ApS (6x International)

Efter fusionen mellem svenske Alcadon Gruppen og 6X International blev offentliggjort i januar 2021, er båndene mellem de to selskaber blevet endnu stærkere. Derfor skifter 6X International navn til Alcadon ApS.

Udbygning af services
6X International leverer produkter til det fiberoptiske LAN såvel som WAN-markedet.

Fusionen med Alcadon tilbage i januar har betydet at 6X International (nu Alcadon ApS) har udbygget sine added-value services. 

En egen division med produktion af konfigurerede løsninger i Nivå har samtidig øget udbuddet af totalløsninger, så Alcadon Danmark fungerer som knudepunktet for Alcadon-gruppens produktion.

Det har blandt andet Norlys draget nytte af i forbindelse med en netop underskrevet kontrakt med effektuering 2021 og 2022, hvoraf en del af produkterne inkluderer bestykninger foretaget i Nivå.

Hvad betyder fusionen og nu også navneskiftet for kunder og samarbejdspartnere?
Fusionen af 6X International ind i Alcadon Gruppen vil betyde, at vi som gruppe vil være mere attraktive blandt leverandører og dermed kan vi opnå fordele som vi kan tilbyde videre til vores kunder.

I det daglige vil der ikke være nogen forandring, du vil stadig møde de velkendte kompetente medarbejdere som tidligere når du henvender dig.

Navneskiftet træder formelt i kraft 1. august 2021.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alcadon ApS (6x International)

Møllevej 9, E1
2990 Nivå
Danmark
Alcadon ApS (6x International)

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078