23948sdkhjf

GTS øger sin omsætning til danske SMV’er

| Medlemsnyhed | Indrykket af GTS-foreningen

GTS-institutternes performanceregnskab er netop udkommet. Den giver en status på udviklingen i 2020, der også for GTS var et år præget af coronakrisen. Alligevel var der en stigning i den danske, kommercielle omsætning.

I 2020 omsatte GTS for i alt 3,5 mia. kr. hvilket var et fald på 5 pct. sammenlignet med året før. Det skyldes et fald i den udenlandske omsætning og i omsætningen til den offentlige sektor.

Til gengæld var der på trods af coronakrisen en stigning på 1 pct. i salg af ydelser til private virksomheder i forhold til året før.

I 2020 samarbejde GTS med mere end 16.000 private danske virksomheder. Samarbejdet handlede bl.a. om udvikling af nye produkter og services samt om test, demonstration og certificering.

I regnskabet kan du læse meget mere om GTS og de spændende aktiviteter, der blev arbejdet med i 2020. Du kan også læse fire virksomhedscases, der hver især giver et konkret billede af den effekt, GTS bidrager til at skabe i danske virksomheder.

En af de virksomheder, der har haft glæde af et GTS-samarbejde er den to år gamle virksomhed Solartag, der bl.a. har fået gennemført en række brandtest hos DBI.

”Der er fantastiske muligheder for at få gennemført anerkendte test på faciliteter opbygget hos GTS-institutterne. Folk stoler på de test, der bliver gennemført her i Danmark, de kender institutterne og har tillid til dem, og det er helt klart en billet ind til de globale markeder”, siger Thomas Ahola Pedersen, stifter og ejer af Solartag.

Læs mere her

Årets tal 2021

Vil du gerne dykke ned i de data, der ligger til grund for GTS-institutternes performanceregnskab, så kan du i rapporten ”Årets tal for GTS 2021” finde figurer og tal for GTS set henover de sidste fem år.

Du kan hente denne publikation her

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
GTS-foreningen

Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Danmark
GTS-foreningen

Send til en kollega

0.079