23948sdkhjf

Giv familien en anderledes og lærerig oplevelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Sommerferien står snart for døren, og det er tid til at planlægge, hvad du og familien skal se og opleve i år. Mangler du inspiration til aktiviteter, er der hjælp at hente

I denne artikel kan du nemlig læse mere om, hvor du skal tage hen, hvis du vil give familien en anderledes og lærerig oplevelse, som I sent vil glemme. 

Tag på museum 
Det er aldrig for sent at lærer noget nyt, derfor er det en oplagt mulighed at tage på et museum. Ofte forbindes et museumsbesøg med noget kedeligt, som ikke just glæder børnene. Dette er dog langt fra tilfældet på alle museer, og et museumsbesøg behøver derfor ikke være kedeligt. Eksempelvis kan I med fordel besøge GASmuseet, som er et museum i Hobro, som byder på spændende og lærerige fortællinger kombineret i sjove og underholdende udstillinger. 

Et skatkammer fra gamle dage  
GASmuseet er en af de populære seværdigheder i Hobro, og uden tvivl et besøg værd, hvis I lægger vejen forbi Hobro eller Mariager Fjord. I finder GASmuseet i Hobros gamle bygasværk, hvor I kan opleve den spændende historie om, hvordan gas og energi har forandret vores livs gemmen de sidste 150 år. 

På GASmuseet bydes I indenfor i et ægte skatkammer med alt fra de første glaslamper til den nyeste energiforsyning. Tag familien med under armen og besøg udstillingen “Da farmor var ung”. Her kan I gense en perlerække af hverdagsting fra perioden 1950-80, hvor en Nilfisk støvsuger blev standardudstyr og mange fik køleskab i stedet for iskab. Med andre ord kan I her opleve nostalgien og mindes de mange finurlige ting, som hørte til i hjemmet, da farmor var ung. 

Om du er gammel nok til at mindes, eller så ung at det hele virker lidt løjerligt, så vil I på GASmuseet få en uforglemmelig og lærerig oplevelse.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.048