23948sdkhjf

Batteri testsystemer til R&D og produktion

| Medlemsnyhed | Indrykket af Caltech AB

Batteri testudstyr til modul og pakker

NH Research (NHR) er en førende producent af batteri testudstyr og systemløsninger til test af fuel cells, superkondensatorer og energilagringssystemer. NHRs batteri testudstyr inkluderer typerne 9300 (High Voltage Battery Test System) og 9200(Battery Test System), som giver fleksibiliteten til at imødegå nutidens højere spændingsniveauer og modularitet til at udvide til fremtidige krav.

NHRs batteri testsystemer anvendes ved cyklusser af batterier, regenerative, bidirectional DC sources, regenerative DC loads, high power DC sources, eller batteri/DC-emulatorer.

Kunder vælger NHR for overlegen ydeevne, brugervenlighed, hurtige testhastigheder, der matcher nutidens teknologi, giver reduceret testtid, forbedret sikkerhed og energibesparelser.

NHRs modulære batteritestsystemer adresserer de stigende effektniveauer for de batteripakker og -moduler, der anvendes i elbiler og lagring af vedvarende energi. Batteri testapplikationer inkluderer test af batterimoduler og -pakker, brændselsceller, energilagringssystemer, opladere, elektriske køretøjer, test af mikrogitter, køretøj til gitter (V2G), solar PV-test og meget mere!

Nøglefunktioner:

• Modulær og skalerbar kraft

• Bredt betjeningsområde

• Hurtig respons

• High performance hardware

• Avancerede indbyggede målinger

• Flere kontrolindstillinger: Enerchron® Test Executive, integrator og software

• Nem tredjepartsintegration (CAN, BMS, DAQ-optioner)

• Flere lag af sikkerhed

 

The Power of Choice: Flere kontrolindstillinger.

Et batteritestsystems evne til at interagere med og kontrollere et helt testmiljø er kritisk. Ingeniører skal have flere måder at kontrollere batteritest instrumentet på. Afhængigt af det specifikke behov kan en ingeniør muligvis

1) vælge at have direkte adgang til driverne til intern programmering,

2) vælge at bruge en integrator eller

3) vælge NHRs Enerchron Test Executive-softwareløsning.

Alle NHR-batteri testsystemer kan let integreres i eksisterende testplatforme eller som power stage for nye testplatforme. For at opnå dette tilbyder NHR fuldt dokumenterede drivere, der bruger enten IVI- eller SCPO-sprog sammen med eksempler, applikationer og integrationsstøtte. NHR har også en række integrationspartnere, der er fortrolige med vores hardware og kan levere et turn key testsystem.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Caltech AB

Agern Allé 24
2970 Hørsholm
Danmark
Caltech AB

Send til en kollega

0.078