23948sdkhjf

Vask og levering af sikkert arbejdstøj - lige til døren

| Medlemsnyhed | Indrykket af De Forenede Dampvaskerier A/S

DFD er industriens specialiserede rådgiver og samarbejdspartner på udlejning og vaskeordning af alle typer arbejdstøj og øvrige tekstiler som f.eks. industriklude og måtteservice.

Dit valg af arbejdstøj er et valg med mange facetter. Dels handler det om kvalitet og komfort, og dels om sikkerhed og profilering via tryk/logo. Tøjet skal ikke bare passe den enkelte medarbejder perfekt, det skal også fremstå rent og velholdt dag efter dag.

Med en professionel samarbejdspartner på vask og levering af arbejdstøj får du  en omkostningsoptimeret løsning. Der er nemlig ofte en stor – og skjult – udgift ved administration af arbejdstøj. Hvis du overlader vask, vedligehold og styring af behov og forbrug til os, kan du frigøre ressourcer i virksomheden. Hertil kommer, at der ikke skal bindes kapital. Du betaler kun en fast, kendt pris pr. uge.
  
Pas godt på miljøet
Arbejdstøjet bliver vasket og rengjort på vores industrivaskeri. Det er godt for miljøet, fordi det mindsker CO2-belastningen og reducerer forbruget af kemikalier – sammenlignet med vask i en almindelig husstand. Det sparer også dine medarbejdere for at skulle vaske meget beskidte beklædningsdele sammen med resten af familiens tøj.
 
Bevar overblikket
Hvert stykke tøj har en unik RFiD-chip eller stregkode, der sikrer, at alle relevante oplysninger om tøjet bliver registreret. På den måde kan vi optimere logistikken og minimere risikoen for fejl. Du behøver derfor aldrig at beskæftige dig med, hvor tøjet er henne, for vi har styr på det i vores scanningssystem.

Udlejning af arbejdstøj kombineret med en professionel vaskeordning sikrer:

  • At dine medarbejdere får det helt rigtige arbejdstøj til opgaven.
  • At arbejdstøjet er vasket og håndteret efter alle gældende sikkerhedskrav.

 

Med DFD som partner får du:

  • Rådgivning og sparring om valg af arbejdstøj
  • Udlejning af arbejdstøj
  • Miljørigtig vask og efterbehandling
  • Løbende vedligeholdelse
  • Direkte levering af beklædning, klude, måtter m.m.


Interesseret i at høre mere? Kontakt os for et møde her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
De Forenede Dampvaskerier A/S

Kongebakken 1
2765 Sørum
Danmark
De Forenede Dampvaskerier A/S

Send til en kollega

0.062