23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny serie af units til genvinding af kondensat

Spirax Sarco præsenterer en ny serie af units til kondensat genvinding. De elektriske units til genvinding af kondensat CRU200 og CRU500 er moderne og effektive, og hjælper med at forbedre anlægseffektivitet og -produktivitet.

Mindre strømforbrug

Enhederne til genvinding af kondensat har en intelligent motor med variabel hastighed. I modsætning til konventionelle on / off niveaustyrede pumper, vil disse enheder forbruge op til 50 % mindre strøm, samtidig med at de leverer returkondensat stabilt til kedelhuset. Så går du efter at nedbringe energiforbrug uden at lade det gå ud over produktkvaliteten, produktivitet og sikkerhed, er de elektriske CRU units perfekte, da de gør det muligt at genvinde kondensat og dets varmeenergi.

Udviklet og testet af vores erfarne dampeksperter

Vores dampeksperter har udviklet og testet CRU enhederne i vores egne faciliteter. Enhederne kan leveres med rammer i enten pulverlakeret eller rustfrit stål, alt efter hvad der passer bedst til din applikation. Enhederne til kondensat genvinding er den perfekte løsning til dig som ønsker at forbedre produktiviteten, nedbringe nedetid og overholde krav til slutproduktet.

Robust design – stærke serviceydelser

De elektriske units til genvinding af kondensat har et robust design, som kan holde til selv de mest krævende applikationer. Med vores stærke team af serviceteknikere, som står til rådighed med support og vejledning i hele Danmark, og et lager med reservedele lige i nærheden, er du altid sikret hurtig eksperthjælp og minimal nedetid, hvis uheldet skulle være ude.

Læs mere om kondensatgenvindingspirax.dk.

Kontakt:
Mette Kofod, Senior Key Account Manager
mko@spirax.dk
Tel: 26 30 79 00

Spirax Sarco Ltd.
Blokken 62
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12709218
P nummer: 1002929526

Kontaktperson

HT
Heidi Terndrup
Internal Sales Engineer & Marketing Coordinator
+45 28108900 heidi.terndrup@dk.spiraxsarco.com

Send til en kollega

0.063