23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En lille investering stor effekt!

Kom forbi Masytec' stand d. 3. september på Rensningsanlægget Lynetten. Hør hvilke fordele du kan opnå med automatiseret smøring af spildevandsanlæg.

Mød os ansigt til ansigt
Efter et år præget af Corona så glæder vi os til igen at kunne samles, både udstillere og besøgende til STF (Spildevands Teknisk Forening) årsmødeudstilling, fredag den 3. september kl. 9.00 – 15.00

Fordele ved automatisk smøring
Kom og hør, hvad du kan opnå ved at automatisere smøringen af spildevandsanlæg.

Vi har monteret flere smøresystemer på spildevandsanlæg, som har givet højere driftssikkerhed, minimal vedligeholdelse og en reducering af vedligeholdelsesudgifterne.

Rette mængde – rette sted – rette tid
Et automatisk smøreanlæg frigiver lige præcis korrekt dosering af smøring kontinuerligt, når der er behov for det og på rette sted.

Automatisk smøring er ofte nøglen til stabil drift af mekaniske dele og forlænger levetiden af anlægget, derved opnår du effektiv drift og undgår nedbrud på anlægget.   

En lille investering
Set i forhold til mandetimer som der anvendes ved manuel smøring, så kan et automatisk smøreanlæg frigive flere mandetimer til andre vigtige opgaver, der skal løses.

Flere løsninger!
Der er flere muligheder for automatisk smøring end man lige forventer på et spildevandsanlæg. Vi kan levere smøreanlæg i alle størrelser, der kan optimere din smøring både med olie og smørefedt.

Lad vores erfarne tekniske konsulenter rådgive dig, så du får en optimal automatiseret smøreløsning, som kan dække spildevandsanlæggets behov. 

Kom forbi vores stand, på Rensningsanlægget Lynetten, fredag den 3. september kl. 9.00-15.00

Vi glæder os til at se dig! 

Masytec har over 70 års erfaring med centralsmøring, centralsmøreanlæg og smøresystemer på alle typer af maskiner til industrien, landbrug, entreprenør branchen, offshore, vindmøller, jernbaner - kort sagt, hvor der findes bevægelige dele. 

 

Masytec A/S
Dalager 5
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30531736
P nummer: 1003216744

Kontaktperson

Michael Lindberg
Adm. direktør
+45 70 20 04 11 mli@avn.dk

Send til en kollega

0.046