23948sdkhjf

Power Analyzer-teknologi giver dig ultimativ præcision

| Medlemsnyhed | Indrykket af Caltech AB

Der er mange muligheder for effektanalysator på markedet, der alle tilbyder forskellige grader af nøjagtighed, men alligevel kan du i toppen af metrologi begrænse dine muligheder til kun en håndfuld producenter.

Hos N4L henvises der til fakta og sporbare data, der giver kunderne klare, præcise og nyttige målinger til at træffe en beslutning. Vi har også udviklet forskellige applikationstilstande og sofistikerede effektmålingsalgoritmer, der er nøglen til at opnå nøjagtige målinger i dynamisk skiftende miljøer.

Det er værd at bemærke, at det er meget nemmere at opnå nøjagtige målinger inden for et kalibreringsmiljø ved hjælp af sinusformede referencebølgeformer, end det f.eks. er inden for en forvrænget, dynamisk skiftende, motordrev eller LED-effektmåling.

Med dette i tankerne har N4L sammen med Oxford University (UK) udviklet en 2MHz ISO17025-akkrediteret wattkalibrator baseret på kalorimetriske principper under anvendelse af et unikt flydende varmeoverførselsmedium for at muliggøre hurtig kalibrering af en testanordning. Denne forskning har givet N4L en verdensledende wattreference på op til 2MHz i frekvens og fremhæver filosofien om at designe produkter, der fungerer lige så godt i rigtige applikationer som de gør på en kalibreringsrigg.

 Industriens besættelse af overskriftsspecifikationer resulterer ofte i, at instrumentdesignere forsømmer det, der virkelig betyder noget – nemlig nøjagtige målinger inden for virkelige miljøer i forbindelse med forvrængede bølgeformer og bredbåndsmålinger.

Hvorfor vælge N4L

• Den bedste højfrekvente ydeevne på markedet - nøglen til at opnå nøjagtige

  effektmålinger af enheder, der indeholder høje forvrængnings frekvenser

• Markedets bedste nøjagtighed - kan spores til ISO17025

• Bedste CMRR (afvisning af Common Mode) på markedet - Vigtigt for differentielle målinger, for eksempel når målestrøm ved høje common mode-potentialer

• Kun producenten af power analysator tilbyder power kalibrering op til 2MHz akkrediteret     i henhold til ISO17025.

• Designet og produceret i Storbritannien efter ISO9001: 2015 kvalitetsstandarder

• Ekstraordinære standby-målinger med lav effekt i overensstemmelse med IEC62301

• Overholdelse af IEC61000-3-2, IEC61000-3-3, IEC61000-3-11 og IEC61000-3-12

• Frekvenssynkroniseringsområde fra 10mHz op til 2MHz (PPA5500)

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Caltech AB

Agern Allé 24
2970 Hørsholm
Danmark
Caltech AB

Send til en kollega

0.062