23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Maskinmester udlært hos PRO|VENTILATION

Vores maskinmester elev Mathias Beyer er netop færdigudlært, det er vi enormt glade for og stolte over.

Mathias er den første maskinmester elev i PRO|VENTILATION, men langt fra den første elev. Vi har haft elever igennem alle årene og er altid åbne overfor at have nye dygtige elever.

Lærlinge er branchens fremtid
Lærlinge bidrager på mange forskellige måder i en virksomhed, innovation, gejst, drømme og håb for dem selv og for branchen. Derfor er lærlinge enormt vigtige. Uanset konjunkturer i samfundet er det nødvendigt at uddanne personale for at undgå mangel på kvalificeret arbejdskraft.  Ingen ønsker faglig tørke. Vi ønsker at vores medarbejdere er blandt de bedste i branchen, derfor gør vi en særlig indsats for at udvikle deres kompetencer.

Vi er altid interesserede i at ansætte dygtige medarbejdere, se vores ledige jobs

Dybe og brede faglige kompetencer
Som lærling hos PRO|VENTILATION får man en teknisk uddannelse, som udover dybdegående kendskab til eget fagområde, også byder på et bredt kendskab til vores øvrige faggrupper i PRO|GRUPPEN gennem mindre forløb hos disse.

Vi har en lærlinge ansvarlig medarbejder, som sikrer højeste kvalitet af hvert enkelt lærlingeforløb. Derudover sørger vi for at der bliver taget god hånd om lærlingen af vores øvrige personale, da vi er en virksomhed med en stærk kultur og værdier, som er med til at sikre os vores stærke position på markedet.

Læs mere om at være medarbejder i PRO|GRUPPEN her

PRO|VENTILATION
H.J. Holst Vej 20-22
2610 Rødovre
Rødovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18836408
P nummer: 1003578461

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031