23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Arena Nord vælger grønne løsninger til ombygning

Arena Nord i Frederikshavn står over for en større til- og ombygning, der skal sikre flere og større kulturoplevelser til nordjyderne - og mere energivenlige elinstallationer i samarbejde med Mariendals afdeling i Frederikshavn.

Ombygningen skal tilgodese bedre og større oplevelser

I løbet af 2021 skal den nye til- og ombygning af Arena Nord i Frederikshavn stå klar. Den nye udvidelse skal sikre, at der bliver plads til større arrangementer og bedre funktionsfaciliteter – og der er en del, der skal laves om for at imødekomme behovene for flere og større oplevelser. Der kommer blandt andet en større foyer, et større køkken med lager til og 21 nye unisex toiletter.

Mariendal leverer el-entreprisen samt sikring af brand og tyveri - og det er driftschef i Arena Nord, John Roskær Axelsen, rigtig glad for:

”Vi har samarbejdet med Mariendal siden 2004, da Arena Nord blev bygget. Først i forbindelse med byggeriet i 2004, men siden dengang har vi løbende samarbejdet med Mariendal om stort og småt. Vores samarbejde har altid været rigtig godt og derfor føler vi os heldige over, at Mariendal kommer med som samarbejdspartner til den nye ombygning”

Da Arena Nord blev bygget i 2004, havde man ikke forestillet sig, at det ville blive brugt, som det gør i dag. Derfor er der, ifølge John Roskær Axelsen, nogle uhensigtsmæssigheder, som blive løst med den nye ombygning. Det er blandt andet ønsket om en niveaufri adgang til den gamle hal, som Arena Nord vil ændre. Der kommer derfor en tilbygning på siden af den gamle hal. Det kommer til at sikre bedre brugervenlighed, både over for kunderne men også internt. Mariendal kommer til at hjælpe med el-entreprisen, sikring af brand og tyveri samt udskiftning af maskiner i køkkenet.

 

Bæredygtighed og kompetente sparring er i fokus

Bæredygtighed er et stort fokuspunkt for Arena Nord, og med de store krav der stilles i dag, er det endnu mere vigtigt med en samarbejdspartner, som forstår behovene og kan rådgive.

”Vi har altid været glade for at bruge Mariendal, og i perioden op til, at vi skulle til at tænke på ombygning, har jeg brugt dem som sparringspartner. Vi kan altid få hjælp, når vi har brug for og samtidig er de klar til at rykke ud akut, hvis behovet opstår. Det betyder meget – især i vores branche”, udtaler John.

I selve Arenaen vil der komme energivenlig LED-belysning. Arena Nord er allerede nu begyndt løbende at udskifte til LED-belysning, når det giver mening, og at tænke energivenlige løsninger ind i alle henseender.

”Vi er rigtig langt med mange ting i forhold til den grønne omstilling, men det er en proces at tænke i energivenlige løsninger, og vi kommer ikke i mål på en enkelt dag. Det betyder dog meget for os, at vi har en samarbejdspartner som vi kan sparre med om store og små løsninger”, siger John.

Over de næste år er det dog planen, at bæredygtighed skal endnu mere i fokus og næste store skridt vil være at skifte ventilationer ud. Netop udskiftning af ventilation er noget, som overmontør i Mariendal, Frits Henriksen, anbefaler. Både i forhold til økonomi

 

Om Mariendal

Mariendal er en moderne og landsdækkende installations- og entreprenørvirksomhed med knap 250 medarbejdere, som primært beskæftiger sig med projektering, rådgivning, installation og service af el, sikring, energioptimering, IT, køl & varme og automation. Se mere på www.mariendal.dk

 

Mariendal
Gasværksvej 44
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15539240
P nummer: 1000941692

Send til en kollega

0.047