23948sdkhjf

Varmepumpe Service: Alt du skal vide og forholde dig til

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Har du en varmepumpe, er det vigtigt, at du behandler den ordentligt, for at den kan varme dit hus op på den optimale måde.

Det er faktisk uanset, om du har en luft til luft varmepumpe eller luft til vand varmepumpe, at den ind imellem vil have brug for varmepumpe service. Er du i tvivl om noget med varmepumpe service, så får du alt at vide lige her.

Giv din varmepumpe et længere liv med varmepumpe service

Hvis du har en bil, så ved du helt sikkert, at den ind imellem skal have et serviceeftersyn, for at den fungerer helt som den skal. Der kan dukke alt muligt op ved et serviceeftersyn, som du ikke kan se ved dagligt brug, og som kan være vigtigt at få fikset. Det er faktisk det samme med en varmepumpe, der også har brug for at blive tjekket efter engang imellem, og derfor er det en god idé med varmepumpe service en gang om året. For et varmepumpe service vil nemlig forlænge levetiden på din varmepumpe og sørge for, at du får den mængde varme ud af den, som den lover.

Husk, at varmepumpe service i de fleste tilfælde er lovpligtigt

Kan du ikke helt endnu se meningen med varmepumpe service, kan det være, at det hjælper lidt på det, når du får at vide, at varmepumpe service i langt de fleste tilfælde er lovpligtigt. Det er ikke alle varmepumper, der kræver et varmepumpe service efter loven hvert år, for det er kun dem med over 1 kg kølevæske, og det gælder for 90% af de solgte luft til luft varmepumper og også langt de fleste luft til vand varmepumper i Danmark. Men selvom du ikke har en varmepumpe med mere end 1 kg kølevæske, så kan det altså stadig på det kraftigste anbefales alligevel at få varmepumpe service som minimum hvert andet år, så du får mest muligt ud af din varmepumpe.

Varmepumpe service sparer penge for dig - også på længere sigt

Men de gode grunde til at huske varmepumpe service stopper ikke her, for der er mere at komme efter. Varmepumpe service hjælper dig nemlig med at spare penge nu og her, men også på længere sigt, for får din varmepumpe ikke service, kan den over tid miste effektivitet. Det betyder, at den skal bruge mere strøm på at lave samme mængde varme til din bolig, og det betyder dermed også, at din varme koster dig flere penge. Faktisk kan en varmepumpe, der ikke får varmepumpe service regelmæssigt, miste helt op til 60% af sin effektivitet over tid, så din varme kan med tiden komme til at koste dig mere end dobbelt så meget. På den måde er der altså mange tusind kroner at spare hvert år, og du får penge fri til at gøre noget, du har lyst til, i stedet for at de bliver spildt unødvendigt på varmeregningen.

Vælg en godkendt og dygtig udbyder af varmepumpe service

Når du skal have udført varmepumpe service, er det en rigtig god idé for det første at vælge en håndværker med KMO godkendelser, der er et autorisationskrav fra Kølebranchens Miljøordning. Det betyder nemlig, at håndværkeren har styr på håndtering af kølemidlerne i din varmepumpe. Men derudover kan du også kigge efter VE certificeringen. Det er nemlig en certificering, der kun gives til de installatører og montører, der er allerbedst til at installere og montere energianlæg, og derfor er de også bedre til at håndtere service af din varmepumpe efterfølgende. Både KMO godkendelsen og VE certificeringen er dine garantier for, at du får det bedste ud af dit varmepumpe service, og at din varmepumpe dermed kan holde i endnu længere tid fremover. Det vil altså også spare dig penge på sigt, at du vælger en dygtig udbyder af varmepumpe service, fordi du for det første vedligeholder din varmepumpe bedre, men også fordi du ikke skal skifte din varmepumpe ud nær så hurtigt igen.

Lad være at betale overpris for varmepumpe service

Det er aldrig sjovt at betale overpris for noget, fordi du egentlig bare spilder nogle penge, der ellers kunne være gået til andre vigtige ting, eller måske bare på fornøjelser. Derfor skal du selvfølgelig heller ikke betale overpris for dit varmepumpe service, når du alligevel har din varmepumpe, fordi den er en effektiv løsning til opvarmning af dit hjem. Det kan derfor være en god idé at undersøge grundigt på forhånd, hvordan priserne for varmepumpe service er, og hvor du kan få det billigst, samtidig med at det opfylder kravene til et lovpligtigt varmepumpe service.

Hos NovaSolar Service har de Danmarks billigste varmepumpe service, og de sørger for at gennemgå alt i både den indvendige og udvendige del af din varmepumpe, så den fungerer helt som den skal igen.

Lad NovaSolar Service stå for dit varmepumpe service

Er det ved at være tid til det årlige varmepumpe service for dig, så tag et kig på novasolar-service.dk og find ud af, om Danmarks billigste varmepumpe service er noget for dig. Der er allerede mere end 5000 kunder, der har sagt ja til tilbuddet. Hos NovaSolar Service kan du skrive dig op på deres hjemmeside, og så ringer de dig selv op på et tidspunkt, der passer ind i din kalender enten samme hverdag eller dagen efter, så det ikke bliver forstyrrende for dig at aftale varmepumpe service. Sammen finder I en dato og et tidspunkt, der passer for begge parter. 

NovaSolar Service kan sagtens komme og lave varmepumpe service for dig, uden at du er hjemme, for du kan blot lægge en nøgle ud til dem. De sørger også for at gemme skemaet fra dit varmepumpe service, så hvis du selv kommer til at forlægge det, så har de en kopi af det. Og så kontakter de dig igen, når det er tid til nyt varmepumpe service. Bestil dit varmepumpe service her på novasolar-service.dk. Husk også, at der ikke er binding på serviceaftalen hos NovaSolar, så du kan til hver en tid opsige den.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.093