23948sdkhjf

Stålplader til mange formål

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Stålplader findes i mange dimensioner og der derfor mange fordele ved at anvende stålplader, som alternativ til f.eks. traditionelle tagbelægninger. Læs med her og bliv klogere på hvorfor stålplader er et godt alternativ.

Pladestål er den mest anvendte form for stål i Danmark. Disse plader dækker over forskellige typer af plader og kvaliteter, som har forskellige egenskaber, for eksempel: grovplader, koldtvalsede plader, galvaniserede plader og varmtvalsede båndplader m.m.

De er lette, nemme og billige at arbejde med hvilket gør stålplader til et populært valg i byggeprojektet. Stål plader kan bruges til bl.a.:

  • Husets tag
  • Tag og facadebeklædning på skure og garager
  • Undertag

Hvorfor stålplader?
Stålplader findes i mange attraktive profiler og dimensioner. Udover at stålplader har den lette vægt på kun 4-5 kg pr. kvadratmeter, så er der også fleksible designmuligheder, da man i princippet man kan få dem i lige præcis den farve man vil have. Stålplader kan nemt produceres i lange længder, hvilket sikrer en hurtigt montage. 

Alle stålplader til tage og facader er overfladebehandlet, som gør at det er et robust og langtidsholdbart materiale. Derfor skal man være opmærksom på hvordan håndtere stålpladerne, så de ikke får ridser. 

Stålplader kan ligeledes leveres i forskellige tykkelser alt efter om pladerne skal bruges til tagbelægning, vægbeklædning eller højprofiler. 

Find den rigtige stålgrossist 
Mangler du nogle stålplader til et bygge- eller renoveringsprojekt derhjemme? Jørgensen & Utoft er en konkurrencedygtig stålgrossist som har mange års know-how og erfaring i branchen. De leverer produkter ud fra standardformater, men tager også imod kundespecifikke ønsker. Med årlige leverancer på over 200.000 tons stålprodukter, kan de med garanti også varetage dine ordrer uanset om du er en større eller mindre virksomhed. 

De har et stort program af stålplader, som alle kommer fra udvalgte og anerkendte europæiske stålværker, så der sikres en høj og ensartet kvalitet. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062