23948sdkhjf

Marine Service og Reparation i Esbjerg

| Medlemsnyhed | Indrykket af West Diesel Engineering A/S

Bestil Marine Service og Reparation indenfor marine og maritime projekter hos West Diesel i Esbjerg. Vi servicere diesel motorer, generatoranlæg og marine kraner mm.

Skibs-reparation og service

West Diesel er dit marine service værksted i Esbjerg, til dig der har brug for at komme hurtig videre. West Diesel har igennem 25 år været skibsejernes værksted, hvor det både er muligt at handle sig til en pålidelige motor, samt få udført reparation og vedligehold af din motor af vores erfarne medarbejdere. West Diesel er kendt for at gøre arbejdet rigtigt første gang. Vi sikrer dig ro i maven og et pålideligt motorrum. 

Dit marine værksted

West Diesel er dit service værksted for dig der har brug for at komme hurtig videre. Du kan med ro i maven kontakte os når der er brug for service eller reparation på din marine motor, generatoranlæg eller andet som nævnt ovenfor. Vi er autoriseret indenfor John Deere, Mitsubishi og MAN, Men vi kan servicere og reparere indenfor stort set alle marine/industri motor brands. Vi sørger altid for at udskifte komponenter med høj kvalitets reservedele, og vi tester altid om alt virker som det skal inden aflevering.

Brug for maritim / marine service eller reparation?

Vores teknikere er velkvalificerede og omstillingsparate, vi er klar til at rykke ud med kort varsel til akut eller rutine opgaver i indland og udland. Vores erfarne medarbejdere står til din rådighed. Når det kommer til marine service og reparation, indenfor de forskellige opgaver indenfor marine, offshore og industri. Kontakt os for at få tilbudt den bedste løsning til dit projekt. 

Mail: Salg@Westdiesel.dk
Telefon: 75 12 70 44


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
West Diesel Engineering A/S

H.E. Bluhmes Vej 6
6700 Esbjerg
Danmark
West Diesel Engineering A/S

Send til en kollega

0.078