23948sdkhjf

Projekt til Sydfalster Varmeværk er i fuld gang

| Medlemsnyhed | Indrykket af Justsen Energiteknik A/S

Justsen Energiteknik har fuld damp på montagen af det nye kedelanlæg hos Sydfalster Varmeværk. Isolering og elmontage påbegyndes allerede inden sommerferien forud for den aftalte tidsplan.

Justsen monterer netop nu det nye 2 MW kedelanlæg hos Sydfalster Varmeværk, der skal forsyne området med fjernvarme i sommermånederne og aflaste den eksisterende kedel i spidsbelastningsperioder. Kedlen, der fyres med kornafrens, er specielt designet til det vanskelige brændsel og til opstilling i det relativt lille kedelrum.

Kedlen blev den 26. maj løftet ind gennem en åbning i taget i henhold til tidsplanen, og siden er det gået rigtig stærkt.

Montagen af askesystem, røgrør, trapper og repos m.m. skrider rigtig godt frem, så isoleringsarbejde og elmontage kan påbegyndes allerede inden sommerferien.

I denne uge lukkes åbningen i kedelrummets tag med en kuppel i polykarbonat, således at der opnås en godt lysindfald i kedelrummet efter opstillingen af kedelanlægget.

Justsen fik ordren lige ved årsskiftet. Den nye biomasseanlæg til Sydfalster Varmeværk skal bidrage til værkets grønne ambitioner og levere grøn varme til forbrugerne.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Justsen Energiteknik A/S

Grimhøjvej 11
8220 Brabrand
Danmark
Justsen Energiteknik A/S

Billeder & videoer

Justsen biomasse kedelanlægJustsen biomasse kedelanlæg

Send til en kollega

0.093