23948sdkhjf

Teltonika har udnævnt DeltaM2M som Top Partner i Danmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af DeltaM2M ApS

DeltaM2M – en af de førende specialister og value-added distributører indenfor trådløs kommunikation, IoT og M2M løsninger i Norden – er for nyligt blevet udnævnt som Top Partner i Danmark af Teltonika Networks.

DeltaM2M og Teltonika Networks har samarbejdet i en årrække og DeltaM2M har stor erfaring med produkterne og Teltonika RMS-systemet. 

"Den erfaring, som vi har oparbejdet, stiller vi gerne til rådighed for vores samarbejdspartnere",  siger Torben Deleuran, direktør for DeltaM2M. "Med vores presales ressourcer kan vi sammen med vores partnere hurtigt nå frem til en prototype eller et proof-of-concept, som ofte er dét, som bringer ordren i hus." fortsætter han. 

“Vi har en række forhandlere og integratorer, som har designet løsninger baseret på produkter fra Teltonika Networks”, siger Torben Deleuran.

“Den feedback, som vi modtager fra vores kunder er, at produkterne er meget stabile og med vores support, er vi i stand til at levere komplette IoT løsninger til en række projekter. Vi er meget stolte over at modtage denne udmærkelse”, fortsætter han.

“Igennem en årrække har DeltaM2M været i blandt vores vigtigste samarbejdspartnere i Danmark. Igennem det seneste år har DeltaM2M været i stand til at forøge salget markant, og vi er stolte over at kunne overrække denne udnævnelse til DeltaM2M”, siger Vytautas Sventickas, salgsansvarlig for Nordeuropa hos Teltonika Networks.

DeltaM2M’s VIP-status hos Teltonika Networks sikrer DeltaM2M konkurrencedygtige priser, marketing, support og backend teknisk support fra producenten.

DeltaM2M har udviklet et koncept for forhandlere og integratorer, har opbygget et lokalt lager Teltonika Networks produkter og tilbyder kvalificeret presales- og teknisk support til sine partnere.

DeltaM2M leverer hardware, men i høj grad også tilbehør og serviceydelser, som er de nøgleelementer, som kræves af et succesfuldt totalprojekt. DeltaM2M leverer således også licenser til Teltonika's Remote Management System (RMS) samt uddannelse og konsulentbistand i forbindelse med opsætning af systemet. DeltaM2M har desuden udviklet sin egen IoT-platform, Embrace-IoT, som kan interface med stort set alt uafhængigt af producenter.

DeltaM2M's kontor og lager er beliggende i Fredensborg i Nordsjælland, men virksomheden betjener kunder over hele Norden.  DeltaM2M er lagerførende på de fleste af produkter fra Teltonika Networks, inkl. tilbehør og antenner, kabler o.s.v.

Medlemsnyhed

Indrykket af
DeltaM2M ApS

Kratbjerg 240
3480 Fredensborg
Danmark
DeltaM2M ApS

Send til en kollega

0.062