23948sdkhjf

Gode tips til energi- og boligprojekter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Har du svært ved at finde ud af, hvad du skal give dig til i den kommende ferie? Hvis du ikke helt kan bestemme dig for, hvor du skal rejse hen eller give dig til, så får du her nogle gode tips til, hvad du kan lave.

Er du bolig ejer og har du en have, så er der helt sikkert nogle spændende projekter, som du kan give dig til.

Hvis du har flere ugers ferie til gode, så kan du for eksempel bruge noget af ferien derhjemme med diverse hus og haveprojekter. Resten af ferien kunne du eventuelt bruge på en rejse eller et weekendophold f.eks.

Projekt solceller
Hvis du ikke allerede har solceller eller andre energibesparende tiltag, så kan det være, at du skal bruge sommeren på at overveje, hvordan du kan optimere dit energiforbrug derhjemme. Det kan være, at det kan betale sig for dig at få installeret solceller på dit tag eller måske du skal have fokus på, at skifte energiselskab, så du får mere vedvarende energi.  

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal give dig til indendørs, så kan du eventuelt se om der er noget forfaldent arbejde, som du skal kigge på. Det kan nemlig være, at du faktisk kan nå en masse, nu du har ferien til at bruge på det. Måske er der noget udskiftning, reparation eller renovering som står for døren?

Tag på ferie på Sjælland
Når man holder ferie, så skal man også huske at holde ferie. Hvis du ikke vil bruge en hel uge sydpå, så kan du jo tage venner eller familie med til Sjælland og samtidigt besøge København. Københavner noget helt specielt om sommeren, og du har rig mulighed for at kombinere landidyl med storbyferie. 

Når man skal besøge hovedstaden, er det skønt at have et dejligt sted, hvor man kan slappe af efter en lang dag med seværdigheder. Hos Charlottehaven bor man både centralt og kan vælge imellem mange forskellige værelser på hotellet. Er du forretningsrejsende kan det være at Charlottehaven kursuscenter er noget for dig. Charlottehaven er altså både for dig som har brug for mødelokaler, kursus eller blot vil nyde København med ophold på et lejlighedshotel.

Hvis overnatningen er i orden, så kan du vågne frisk og veludhvilet og tage på nye eventyr i København. Et godt tip er for eksempel at tage et par nætter eller tre i hovedstaden og så eventuelt holde ferien et andet sted efterfølgende ved en af kysterne, eller i på landet. Danmark har masser af spændende oplevelser i vente, når sommeren kommer. Hvis du ønsker mest muligt tid derhjemme i din ferie, men samtidigt gerne vil tage en mindre ferie, så er Sjælland et godt bud.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078