23948sdkhjf

Shop sommertøj fra danske brands

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Solen er endelig kommet frem, hvilket betyder at sommeren er over os. Det er tid til at skifte de varme striktrøjer ud med lette kjoler og fine sandaler.

Mangler du inspiration til sommergarderoben, er der i denne artikel hjælp at hente. Her kan du læse mere om populære danske brand, som netop er ude med deres sommerkollektioner. 

Giv farverne frit løb 
Sommer er lig med farver og glade dag. Dette bør også afspejle sig i din garderobe, og du kan derfor med gå sommeren i møde med farver og fine prints. En farve der ikke er til at komme udenom denne sæson er pink. Pink er klædelig for langt de fleste hudtoner og kan mikses med andre farver. Du kan med fordel matche den med både hvid, sort, beige og denim og den behøver derfor ikke nødvendigvis udgøre hele dit outfit, men kan sagtens fungere som en enkelt og iøjnefaldende detaljer. 

Tøj fra Bitte Kai Rand 
Bitte Kai Rand er et af Danmarks førende modehuse, som internationalt er kendt for deres unikke stil. Kollektionerne fra Bitte Kai Rand er baseret på komfort, kvalitet og funktionalitet, og tanken bag Bitte Kai Rand er at inspirere kvinder til at frigøre sig. Og netop tanken om at lade kvinder frigøre sig er hele essensen i Bitte Kai Rands designfilosofi, der bygger på: “A feeling to wear”. Med andre ord er kollektionerne fra Bitte Kai Rand designet med henblik på at give kvinder en følelse af velvære, når de går med tøjet. 

Er du på jagt efter nyt tøj, hvor komfort og kvalitet er i højsædet, er Bitte Kai Rand lige noget for dig. Køb Bitte Kai Rand tøjkollektion på udsalg hos Knud E. Shop, hvor du kan finde alt lige fra kjoler, nederdele, t-shirts eller jakker til fordelagtige priser.. 

Forny basisgarderoben med Signature tøj 
Udover at have et bredt udvalg af tøj fra Bitte Kai Rand, er Knud E. Shop også forhandler af Signature kjoler, t-shirts, bukser og nederdele. Signature har siden 1992 designet tøj til den modne og prisbevidste kvinde, som går efter god pasform, god kvalitet, lang holdbarhed samt en moderne og komfortabel stil. Som brand er Signature kendetegnet for deres gode basismodeller, som enhver kvinde bør eje. Signature udmærker sig ved en afslappet stil, hvor der er fokus på og smukke prints.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062