23948sdkhjf

Få professionel rådgivning på valg af arbejdstøj

| Medlemsnyhed | Indrykket af De Forenede Dampvaskerier A/S

Har du særlige krav i din produktion? Så er der helt sikkert også særlige krav til, hvordan dit arbejdstøj skal se ud. Det rådgiver vi om, og gennem kontinuerlig tjek sikrer vi, at dit arbejdstøj hele tiden efterlever gældende krav.

Hos DFD understøtter vi alle grene af industrien, og uanset om du har en lille start-up-virksomhed eller en stor produktion med flerholdsskift, har vi en løsning til dig. Du får arbejdstøj, hårnet, sko og anden relevant beklædning i en totalløsning, der også tager højde for en effektiv og hygiejnisk udlevering og aflevering.

Gennem branchespecifik rådgivning sikrer vores eksperter, at dit arbejdstøj altid efterlever gældende krav i din branche. DFD leverer bl.a. tøj til følgende behov:

 

Arbejdstøj med særlige egenskaber stiller store krav til vaskeprocesserne. Når vi håndterer tøjet sikrer vi korrekt vask og vedligeholdelse, så tøjet bevarer sine vigtige egenskaber. Tøjet undergår kontinuerligt gennemsyn, der skal sikre, at egenskaberne stadig gælder.

Mangler du professionel rådgivning til dit valg af arbejdstøj, så tag endelig fat i os – du kan læse mere om en totalløsning fra DFD her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
De Forenede Dampvaskerier A/S

Kongebakken 1
2765 Sørum
Danmark
De Forenede Dampvaskerier A/S

Send til en kollega

0.063