23948sdkhjf

Hybride ventilationssystemer sikrer effektiv luftfordeling

| Medlemsnyhed | Indrykket af KE Fibertec AS

Tekstilkanaler fra KE Fibertec er særdeles velegnede til ensartet og trækfri fordeling af frisk luft, der sikrer et effektivt luftskifte og et godt indeklima i skoler, kontorer, showrooms og andre typer lokaler, hvor mange mennesker er samlet.

KE Fibertec anvender laserteknologi, der muliggør produktion af mere avancerede produktvarianter, hvor passive lavimpulskanaler gøres mere aktive ved at laserskære en række små huller eller isætte dyser i tekstilmaterialet. Jo flere huller eller dyser, desto mere aktive bliver tekstilkanalerne naturligvis, og virkemåden ændres fra et passivt lavimpulssystem til et aktivt opblandingssystem eller en såkaldt hybrid tekstilkanal.

KE Fibertec markedsfører to produkter til tekstilbaseret hybridventilation; henholdsvis KE Inject Hybrid og KE DireJet Hybrid. Disse systemer udføres som runde (Ø), halvrunde (D) eller kvartrunde (½D) kanaler. Ventilationsteknisk er både KE Inject Hybrid systemet og KE DireJet Hybrid systemet at betragte som en kombination af aktiv højimpuls-ventilation og passiv lavimpulsventilation, hvor en del af luftmængden i systemet spredes væk fra nærzonen under kanalen.

Produktionen af hybride højimpulssystemer åbner en ny verden af fleksibilitet, men samtidig er det uhyre vigtigt, at man er bevidst om kravspecifikationerne til ventilationssystemet.  Nogle ganske få rækker huller i en tekstilkanal kan ændre strømningen fra et passivt lavimpulssystem til et aktivt opblandingssystem, og en af de store fordele ved teknologien er, at man i princippet kan dimensionere et og samme system til at være passivt i nogle zoner og mere eller mindre aktivt i andre zoner.

Fleksibilitet og skræddersyede løsninger er det, der kendetegner KE Fibertecs TBV-løsninger. Her kan frit vælges den dimension, der bedst passer ind i bygningens arkitektur. Derudover er der næsten uanede muligheder for at vælge forskellige systemlayouts, farver og materialer, og om TBV systemet skal være passivt, hybrid eller helt aktivt.  Samtidig sikrer tekstilkanaler fra KE Fibertec en hurtig installation og indregulering, da løsningen er udført i et let og fleksibelt materiale og dimensioneret så de passer til hvert enkelt rum. 

Læs mere om de forskellige systemer vi kan tilbyde til optimal og effektiv luftfordeling på www.ke-fibertec.dk eller kontakt os i dag for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste ventilationsprojekt.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
KE Fibertec AS

Industrivej Vest 21
6600 Vejen
Danmark
KE Fibertec AS

Send til en kollega

0.078