23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Datastik - det kan vi også!

Vidste du, at du i vores sortiment finder et solidt udvalg af stik til dataoverførsel?

Vidste du, at du i vores sortiment finder et solidt udvalg af stik til dataoverførsel?
Med et uovertruffent udvalg til kobber- og lyslederkabling kan du lave løsninger til pålidelig dataoverførsel op til 40 Gbps med det store udvalg af designs, kodninger og poler.

Kobberbaseret datakabling
Til kobberbaseret datakabling til netværk og fieldbusser skal der overføres store mængder data ved altid høje hastigheder.  Overførselshastigheder og datamængder stiger permanent. Med komponenter i kategorien CAT6A kan du anvende data-overførselshastigheder på op til 10 Gbit/s i infrastruktur og industri. Kobberbaserede datastik fra Phoenix Contact garanterer en sikker og pålidelig dataudveksling.

Mere om fordelene ved kobberbaserede datastik<br data-mce-bogus="1">

Lyslederbaserede datastik
Det brede produktprogram tilbyder også den rigtige tilslutningsteknik til lyslederkablingen. POF til korte overførselsstrækninger op til 75&nbsp;m, PCF til mellemlange strækninger på op til 500&nbsp;m eller GOF til lange overførselsstrækninger på op til 50&nbsp;km. Du finder også apparattilslutninger, Patch-Panel, koblinger og fordelere til bæreskinner i programmet.

Mere om fordelene ved lyslederbaserede datastik<br data-mce-bogus="1">

Board-to-board tilslutningsstik
Med Board-to-board-tilslutningsstikkene FINEPITCH kan du for første gang få skærmede og uskærmede løsninger til signal- og dataoverførsel. Realiser individuelle printkortudformninger med forskellige konstruktioner, stablingshøjder og poltal med delingerne 0,8&nbsp;mm, 1,27&nbsp;mm og 2,54 mm.

Mere om FINEPITCH board-to-board<br data-mce-bogus="1">

RJ45 INDUSTRIAL
Apparatstikkene fra serien RJ45 INDUSTRIAL muliggør datahastigheder op til 10 Gbit/s i krævende industrielle Ethernet-anvendelser. Det robuste design sikrer høj mekanisk stabilitet på printkortet samt fremragende ESD- og EMC-egenskaber.

Fordele og produktliste<br data-mce-bogus="1">

Phoenix Contact A/S
Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70204428
P nummer: 1003174200

Kontaktperson

MG
Mette Gross
Marketingkoordinator
mgross@phoenixcontact.dk

Send til en kollega

0.078