23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GTS giver adgang til Danmarks teknologiske infrastruktur

På teknologiskinfrastruktur.dk kan du finde beskrivelser af de mange forskellige test- og udviklingsfaciliteter, som GTS-institutterne stiller til rådighed for dansk erhvervsliv på kommercielle vilkår.

På hjemmesiden kan du læse om 140 af de mere end 200 forskellige faciliteter, som virksomheder kan benytte sig af hos GTS-institutterne. Hjemmesiden fungerer som en database over de mange TDU-faciliteter, som står til rådighed for det danske erhvervsliv.

På teknologiskinfrastruktur.dk kan du bl.a. læse om Cobot laboratoriet, hvor Teknologisk Institut arbejder for at skabe en sikker og succesfuld implementering af kollaborative robotter. Faciliteten tilbyder skræddersyet viden om cobot-teknologier, så der kan identificeres risici og potentialer ved at anvende cobots, og eksperterne kan uvildigt vejlede i, hvilken løsning der er bedst.

Du kan også læse om Industriens plast- og kompositlaboratorium, hvor FORCE Technology giver virksomheder adgang til faciliteter og tværfaglige kompetencer, der kan understøtte produktinnovation. Laboratoriet udvikler løbende nye teknologiske kompetencer og serviceydelser inden for nye plast, elastomerer og kompositmaterialer, nye holdbare coatings, fx til vindmøllevinger, nye produktionsteknologier, bæredygtige materialer og meget mere.

GTS-institutterne stiller de mange forskellige test- og udviklingsfaciliteter til rådighed på kommercielle vilkår for at understøtte innovation i dansk erhvervsliv og give virksomheder gode muligheder for at være på forkant af teknologiudviklingen.

Du kan læse mere om de mange forskellige faciliter, som GTS-institutterne har opbygget og stiller til rådighed på www.teknologiskinfrastruktur.dk.

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Kontaktperson

AT
Alexander Tonnesen
Kommunikation
ato@gts-net.dk

Send til en kollega

0.031