23948sdkhjf

ERP- og platformsuafhængig afregningsløsning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Systemate A/S

Med en platformsuafhængig løsning får du en fleksibilitet i dit setup, der giver dig mange differentierende muligheder

Systemate A/S har udviklet afregningsløsninger til det danske elmarked.

Afregning på elmarkedet bærer præg af en enorm kompleksitet med mange forskellige priskomponenter, produkter osv. – foruden de mange forskellige kombinationer af disse. Alt dette skal en afregningsløsning tage højde for samtidig med, at den  skal sørge for en 100% korrekt  afregning af kunden, uanset hvor mange kombinationer, der er lavet. Hos Systemate A/S har vi indgående erfaring med at udvikle systemer, der kan håndtere forsyningsvirksomheders individuelle og ofte komplekse krav. Udfordringer såsom håndtering af tidsserier, validering af afregningsbeløb samt mulighed for skalerbarhed i spidsperioder er velkendte i branchen. Med en fremtidssikret cloud-løsning optimeres arbejdsprocesserne, og den fleksible forbrugsafregning håndteres på rekordtid.

Systemates afregningsløsning er et state of the art afregningsløsning , der optimerer afregningsprocesserne med en platformsuafhængig IT-løsning. Via automatisering af arbejdsgange mindskes risikoen for fejlafregninger, og ved hjælp af en fleksibel og skalerbar forbrugsafregning, foretages der en hurtigere udfakturering, der øger likviditeten.

Afregningsmotoren er derfor opbygget fleksibelt ud fra en modulbaseret cloud-løsning. Det betyder, at hver enkelt priskomponent  er sat op i systemet, og i praksis kan disse derfor sammensættes og afregnes i utallige kombinationer – uden udfordringer for løsningen. Systemet skal derudover kunne afrunde korrekt og ensartet i forhold til alle kundetyper. Denne løsningsmodel giver mulighed for, at brugerne selv kan definere og integrere nye produkter løbende, og skaber dermed en helt ny fleksibilitet samtidig med, at risikoen ved eventuelle driftsforstyrrelser minimeres.

Læs mere om Systemates afregningsløsning udviklet til forsyningssektoren.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Systemate A/S

Tangen 17
8200 Aarhus N
Danmark
Systemate A/S

Send til en kollega

0.059