23948sdkhjf

Nye AC ladekabler til ladestrømme op til 48 A

| Medlemsnyhed | Indrykket af Phoenix Contact A/S

Charx connect mode-3 ladekablerne fra Phoenix Contact er blevet udvidet. Til det Nordamerikanske e-mobility marked fås nu for første gang UL-certificerede AC-ladekabler med en nominel strømkapacitet på 48 A.

Charx connect mode-3 ladekablerne fra Phoenix Contact er blevet udvidet. Til det Nordamerikanske e-mobility marked fås nu for første gang UL-certificerede AC-ladekabler med en nominel strømkapacitet på 48 A. Med det kan kunder opnå ladestrømme på op til 12 kW med en lille kabeldiameter på blot 14,5 mm. Kendte amerikanske bilproducenter udvider deres køretøjers ladere til 48 A, så den maksimale ladestrøm også kan tappes på køretøjssiden.
 
Hvor det iht. den europæiske type-2 ladestandard er muligt at nå højere ladestrømme ved at anvende 3 faser, er der i Nordamerika kun1-fasede netværk til rådighed. Derfor er den eneste mulighed for at opnå praktisk ladekraft at øge strømstyrken.
 
Signalledninger i ladekablet gør det muligt for ladestationen at få adgang til ladestikkets CS-signal, som gør det muligt at se aktiveringstilstanden for låsehåndtaget. Ladestikkene fås også med virksomhedslogo ved forespørgsel. De nye ladekabler har et ergonomisk tiltalende design og er fremstillet i robuste materialer af høj kvalitet.
 

&nbsp;Mere om Charx programmet<br data-mce-bogus="1">

&nbsp;


Medlemsnyhed

Indrykket af
Phoenix Contact A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
Danmark
Phoenix Contact A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078