23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LOGSTOR fortsætter sin grønne rejse med DIN Forsyning

Vores rejse mod 100% genanvendelse og den cirkulære økonomi har indtil videre udelukkende været præget af vellykkede projekter, der bekræfter, at grøn fjernvarme er kommet for at blive.

De klimavenlige danske projekter, hvor kappen er lavet af eksternt genbrugsplast fra udtjente fjernvarme- og vandrør, indikerer, at vi er godt på vej mod en bæredygtig fremtid. Som førende rørleverandør sætter vi derfor alt ind for at bidrage til klimaforbedringerne og nedsættelse af CO₂ udslip.

Vores vision er, at vi på sigt vil producere hele det præisolerede rør, dvs. medierøret, skummet og kappen af genanvendelige materialer. Der kan dog gå nogle år, før det 100 % genanvendelige fjernvarmerør er en realitet, da branchestandarderne skal følge med, så vi tager ét lag ad gangen for at nå vores vision.   

En fælles vision og et godt samarbejde  
Som det næste led i vores rejse mod energieffektiv og bæredygtig fjernvarme, har vi indledt samarbejde med DIN Forsyning, hvor to større renoveringsprojekter i Esbjerg bliver startskuddet på en længere samarbejdsrejse.

Mere specifikt er der tale om etablering af mere end 2 km grønne fjernvarmerør i kappedimensionerne ø500 mm og ø560 mm, når fjernvarmenettet på Skolebakken og Fyrparken i Esbjerg skal renoveres. DIN Forsyning, som i den grad deler vores grønne vision er spændte på denne bæredygtige udvikling.

”Der er helt sikkert tale om et samarbejde med ambitioner. Det er nemlig vores ambition, at vi i højere og højere grad skal bruge fjernvarmerør lavet af genanvendelige materialer. Det kræver dog test og erfaring, og vi starter derfor i det små, så vi ved, at de nye rør lever op til den sædvanlige høje kvalitet. Vi tror på, at vi opnår større resultater sammen end hver for sig, og LOGSTOR er en del af vores rejse fra dygtige til bæredygtige”, siger Thomas Bornhøft som er Genbrugs- og Distributionschef hos DIN Forsyning.

Dette renoveringsprojekt er endnu et skridt i retningen af cirkulær økonomi og medfører blandt andet en miljøbesparelse på minimum 32 tons CO₂ ved anvendelse af 20 tons genbrugsplast i stedet for nyt produceret plast.

Vi kan altid gøre mere
Ud over den åbenlyse besparelse, som de grønne rør bidrager med, har vi tilføjet en nyt genbrugstiltag, der vil løfte vores samarbejde yderligere.

LOGSTOR rør bliver som velkendt altid leveret med røde plastikbeskyttelseshætter, som under normale omstændigheder ikke bliver genbrugt.  

For at minimere plastikspild, introducerer vi hermed et returkoncept, som går ud på, at vi skal genbruge i stedet for at kassere.

Ved installationen af vores grønne fjernvarmerør, vil DIN Forsyning samle alle røde plastikbeskyttelseshætter sammen og sende dem retur til LOGSTOR. Her vil de enten blive genbrugt hos LOGSTOR eller smeltet om for at blive brugt til noget andet.

”Selvom genbrug ikke er et nyt koncept for LOGSTOR, har vi stadig brug for innovative og visionære samarbejdspartnere. Derfor er vi super glade for at DIN Forsyning vil være del af vores rejse mod at skabe energieffektiv og bæredygtig fjernvarme til gavn for fremtidige generationer”, siger Christian Schrøder, Salgsdirektør hos LOGSTOR. 

 

For yderligere information kontakt venligst:
Christian Schrøder, Salgsdirektør LOGSTOR Danmark - csc@logstor.com / +45 41 96 56 46 

LOGSTOR Denmark Holding ApS
Danmarksvej 11
9670 Løgstør
Vesthimmerland Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21330248
P nummer: 1000266977

Send til en kollega

0.047