23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3D modellering giver optimale procesventilationsprojekter

Hos Technor har man kunnet mærke den positive effekt af at benytte 3D modellerede tegninger i projekterne indenfor procesventilation, som er en del af den digitale rejse.

Technor har gennem mange år leveret projekter indenfor procesventilation til industrien.  I de senere år er Technor begyndt at anvende 3D modellering i REVIT og AutoCad over projekterne med større og mindre detaljegrad afhængig af krav og ønsker. 
3D modellerne er med til at sikre en god projektering af vores anlæg og samtidig sikre at anlæggene lever op til kundens krav.

Projekchef Morten Sørensen udtaler: "Kunden kan se direkte hvordan hans nyindkøbte anlæg vil se ud samtidig med at langt de fleste eventuelle udfordringer kan tages i opløbet inden montagestart. Desuden giver det et bedre projekteringsforløb for os - det er en WinWin for begge parter"

Tegningerne på billederne er et større projekt i metalbranchen for svejserøg og slibestøv, som netop er opstartet med montagen, hvor alt er afklaret og tilrettelagt med kunden, og der er udført kollisionstest med andre installationer som f.eks. kraner, så montørerne nu kan gå i fuld gang. Vi har selv tegnet hele bygningen med spær, vægge, kran mm. og indført vores anlæg heri.

Technor ApS
Sjællandsvej 22
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19962571
P nummer: 1004072010

Kontaktperson

MS
Mathias Sørensen
mhs@technor.dk

Send til en kollega

0.047