23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Renrums ventilation i Glostrup Apoteks produktion

PRO|VENTILATION har i hovedentreprise for Glostrup Apotek udvidet den magistrelle produktionsafdeling. Glostrup Apotek er en af kun to apoteker med egenproduktion i Danmark.

Ventilation er etableret efter gældende EU GMP-krav. Der er etableret HEPA H14 filter på indblæsningsarmatur samt Camfil Camsafe 2 HEPA filtersystem med med fuldt svejset filterkasse på afkastluf i klasse 3 iht. ISO10648-2 og klasse C iht. Eurovent 2/2.

Ud over forbedrede administrations- og lagerlokaler i klasse NC, er der etableret nye laboratorier i klasse CNC til produktion af lægemidler, opdelt i klart definerede afsnit: Hormon, Galenisk samt et nyt Steril afsnit (renrum) i klasse D og C.

For sikring mod kontaminering etableres der differencerede lufttryk mellem de enkelte afsnit, der opdeles af person- og varesluser. For hvert område er etableret selvstændige ventilationsanlæg. Sterilafsnittet er opbygget som ”boks i en boks” med prefab renrumslementer, der friholdes fra den omgivende bygning.

Arbejds- og opholdsrum er placeret langs ydervægge med vinduer. Sterilafsnittet har dobbelt glasvægge i fuld rumhøjde mod facaden for optimal dagslystilgang for medarbejderne.

Læs mere om projektet og download referenceblad ved at klikke her

PRO|VENTILATION
H.J. Holst Vej 20-22
2610 Rødovre
Rødovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18836408
P nummer: 1003578461

Send til en kollega

0.032