23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Levering af justerbar løfteåg til Køge Lystbådehavn

Carl Stahl A/S har haft fornøjelsen af at levere 1 stk. justerbart løfteåg, af typen rammeåg, til Køge Lystbådehavn efter ønske om at kunne løfte større både, som vi kunne imødekomme med vores løfteåg.

Gennem god dialog mellem Køge Lystbådehavn og vores konsulent fandt vi i samarbejde en fordelagtig løsning præciseret til kundens specifikke ønsker og behov. Det var ønskeligt at kunne løfte og tage et større omfang af både, som kom ind til Køge Lystbådehavn.

Derfor var det vigtigt at regler og sikkerhed lever op til de standarder og krav, til kategorien af større løfteopgaver.

Hos Carl Stahl A/S vægter vi sikkerheden højt ved vores kunder, derfor sørger vi for kvaliteten og kvalitetssikringen af vores produkter altid lever op til det lovpligtige og kundens ønsker.

Efter hvert salg af et produkt har vi derfor en ambition om at vejlede og instruere vores kunder i brugen af samt sikkerhed omkring løfteåget. I dette tilfælde var behov, årsag og løsning for Køge Lystbådehavn at kunne få et justerbart løfteåg til større og anderledes løft.

Vores rådgivning og vejledning indenfor kraner og løftegrej har gennem 25 år vist sig nyttig i adskillige kunders opgaveløsninger.

På vores hjemmeside er der mulighed for at læse mere om vores services og produkter.

Måtte der være spørgsmål indenfor kraner og løftegrej, eller er man blot nysgerrig på løfteudstyr, kan man altid kontakte os på +45 76 24 02 34, læse mere på vores hjemmeside her eller skrive direkte på mail salg@carlstahl.com.

Carl Stahl A/S
Vognmagervej 21
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15228431
P nummer: 1008915349

Kontaktperson

PJ
Philip Jørgensen
Marketingkoordinator
Pjo@carlstahl.dk

Send til en kollega

0.062