23948sdkhjf

Elektronikhuse – nu med display og tastatur

| Medlemsnyhed | Indrykket af Phoenix Contact A/S

Elektronikhuse fra Phoenix Contact fås nu med integreret touch display eller displays med membrantastatur.

Elektronikhuse fra Phoenix Contact fås nu med integreret touch display eller displays med membrantastatur. Hussystemerne til visualisering og drift er egnede til visualiserings- og driftsprocesser eller kontrolprocedurer i styretavlen eller ude i marken.
En webbaseret konfigurator tillader fri positionering af displayet og mange forskellige designmuligheder for driftselementet, så det passer til den respektive applikation. Kunden modtager præfabrikerede og testede moduler til effektiv slutmontage efter Plug-and-Play princippet.
 
Displays er integreret i husenes front. High-resolution, grafikkompatible 2,4″ farvedisplays fås til ICS, ME-IO og UCS produktserierne, både med og uden touch funktion. Der fås også et display på 0,96″ til smalle huse med en overordnet bredde på 25 mm i ICS produktserien. Det suppleres af et membrantastatur til drift. Forberedte huse i halvskaller op til 7″ fås til UCS serien til display/touch kombinationer, og de kan også visualisere mere komplekse sekvenser takket være deres størrelse.
 

  Mere om elektronikhuse

 

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Phoenix Contact A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
Danmark
Phoenix Contact A/S

Send til en kollega

0.078