23948sdkhjf

Board-to-Board stik til kompakte printkortforbindelser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Phoenix Contact A/S

Med FQ-seriens board-to-board stik, der er designet til universel anvendelse, tilbyder Phoenix Contact en kompakt og økonomisk løsning til board-to-board forbindelser.

Med FQ-seriens board-to-board stik, der er designet til universel anvendelse, tilbyder Phoenix Contact en kompakt og økonomisk løsning til board-to-board forbindelser. De er kendetegnet af et applikationsorienteret og omkostningsoptimeret design og ved at være egnede til integration i fuldt automatiserede SMT-processer.
 
Stift- og sokkellister i 1,27 mm deling til strømme op til 1 A kan anvendes til at lave mezzanine forbindelser og i 2,54 mm deling kan de anvendes til strømme op til 3 A. Varianter til horisontalt og vertikalt design gør det muligt for komponent-producenter at lave mezzanine-, coplanar- eller mother-daughter forbindelser, og de kan derfor bruges til fleksible printkortforbindelser til mange forskellige komponentapplikationer.
 
Alle FQ-seriens board-to-board stik er egnede til testspændinger på op til 500 V (AC) og serien har løsninger til 10-80 kontakter. Det dobbeltsidede kontaktsystem sikrer pålidelige mekaniske og elektriske forbindelser.
 

Mere om board-to-board forbindelser 

 
 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Phoenix Contact A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
Danmark
Phoenix Contact A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125