23948sdkhjf

5 publikumsklar kandidater til ”Årets idrætsbyggeri 2021”

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nohrcon ApS

Fem projekter er nomineret til Nohrcons pris – fra de store, æstetiske arenaer for både eliten og bredden, til det mindre forum med det rå udtryk, der matcher de hårdtslående sportsgrene, og den innovative, bæredygtige port til aktiviteter i naturen.

Idrætsbyggeriet boomer fortsat, selvom corona-pandemien satte eliteidræt og foreningsliv på pause. Med genåbningen er der god grund til at sætte ekstra fokus på nogle af de nye byggerier, der danner ramme om sport i alle afskygninger. Og det vil Nohrcons kåring af Årets idrætsbyggeri 2021 gerne medvirke til.

 

KÅRING AF ÅRETS IDRÆTSBYGGERI

Nohrcon har i flere år kåret Årets skolebyggeri og Årets sundhedsbyggeri for at sætte fokus på de ekstra vellykkede projekter til inspiration for andre. I 2020 blev prisuddelingen udvidet til også at omfatte Årets Idrætsbyggeri, men desværre satte corona-pandemien en brat stopper for brugen af de mange nye, fantastiske idrætsfaciliteter rundt omkring i landet. Med genåbningen er der dog håb forude for kampen mod corona-dellerne – og ikke mindst kampen for øget trivsel og folkesundheden generelt – og hvorfor så ikke tage de nye faciliteter i brug?

 

DE 5 KANDIDATER TIL TITLEN i 2021

I 2020 gik Nohrcons pris til Skandinaviens største idrætsanlæg; Holbæk Sportsby. I år har den udvalgte fagjury nomineret de fem allermest interessante projekter iblandt de indkomne forslag, og nu skal den offentlige afstemning afgøre, hvilket af følgende projekter, der skal stå som sejrherre, når opgøret er ovre:

  • Arena Randers
  • Kampsportscenter Forum, Horsens
  • Kultur- og Bevægelsespark Høng
  • Seest Trailcenter
  • Svømmehal Frederikssund Idrætsby

 

DEN OFFENTLIGE AFSTEMNING LØBER INDTIL D. 19. MAJ KL. 12.00!

 

SE PROJEKTBESKRIVELSER, -BILLEDER OG JURYENS BEGRUNDELSE FOR NOMINERING I AFSTEMNINGEN.

 

AFGIV DIN STEMME HER

 

OPTAKT TIL TEMADAG OM FREMTIDENS IDRÆTSHALLER OG SPORTSFACILITETER 2021

Prisen for Årets idrætsbyggeri 2021 offentliggøres d. 26. maj som optakt til Nohrcons temadag ”Fremtidens idrætshaller og sportsfaciliteter 2021” d. 22. juni, hvor deltagerne bliver vist rundt i nye, interessante idrætsbyggerier for at få ny inspiration og indsigt til deres egne projekter.

 

SE ALLE NOHRCONS ØVRIGE KÅRINGER OG ARRANGEMENTER INDEN FOR BYGGERI, UDBUD, ANLÆG M.M.:

www.nohrcon.dk

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nohrcon ApS

Rabarbervej 2, 1. sal
2400 København NV
Danmark
Nohrcon ApS

Send til en kollega

0.063