23948sdkhjf

RWE vælger ALL NRG som HV-servicepartner

| Medlemsnyhed | Indrykket af ALL NRG A/S

RWE Renewables GmbH har valgt ALL NRG A/S til at servicere højspændingssystemerne på de tyske havvindmølleparker Arkona og Amrumbank West.

Den danske højspændingsspecialist ALL NRG A/S har netop underskrevet kontrakt om vedligeholdelse af HV og MV-komponenter på de to tyske havvindmølleparker Arkona og Amrumbank West.

”Vi er meget stolte over, at RWE har valgt ALL NRG til at udføre HV- og MV-service på Arkona og Amrumbank,” siger Michael Thatt, administrerende direktør i ALL NRG A/S. ”RWE er en af ​​frontløberne inden for havvind og vedvarende energi. En ambition, der går hånd i hånd med de specialiserede HV-kompetencer, vi besidder inden for branchen”.

”Siden installationen af de to parker, har vi løbende arbejdet på begge sites. Det har dog været for andre kunder end RWE. At RWE vælger ALL NRG som deres fremtidige samarbejdspartner HV- og MV-service, er vi naturligvis rigtigt glade for, og vi ser frem til at vende tilbage til Arkona og Amrumbank."

Amrumbank West, placeret i Tyske Bugt, består af 80 turbiner af typen Siemens SWT 3.6-120. Vindmølleparken blev sat i drift i 2015, og har en samlet produktion på 302 MW.

Arkona Becken Südost (RWE-andel 50%), placeret i Østersøen, består af 60 turbiner af typen Siemens SWT 6.0-154. Arkona blev idriftsat i 2019 med en kapacitet på 385 MW.

Tilsammen producerer de to tyske offshore parker tilstrækkelig strøm til at forsyne omkring 700.000 husstande med vedvarende energi.

Medlemsnyhed

Indrykket af
ALL NRG A/S

Lyshøjen 4
8520 Lystrup
Danmark
ALL NRG A/S

Send til en kollega

0.047