23948sdkhjf

Mini motorer til robotapplikationer

| Medlemsnyhed | Indrykket af GCM A/S

Portescap fortsætter med at sætte nye standarder for ydeevne, effektivitet og præcision i robotapplikationer.

Portescaps mini motorløsninger til robotapplikationer leverer den høje hastighed du har brug for uden at gå på kompromis med performance og effektivitet - alt sammen i en kompakt løsning. Ekstra tilbehør som gearhoveder, der hjælper med at tilpasse motorhastigheden og øge omdrejningsmomentet, og encoder til præcis kontrol og feedback, kan hjælpe med at finjustere motorløsningen til dine specifikke behov.

Motorerne fra Portescap er til dig der ønsker:

  • Kompakte og lette motorer med lavt strømforbrug
  • Maksimal effekt i forhold til diameter
  • Robust design til alle miljøsituationer
  • Lav inerti og høj hastighed der reducerer cyklustiden

Portescaps miniature børste DC motorer, børsteløse DC motorer og stepmotorer findes i de mest udfordrende robotapplikationer, herunder samarbejdsrobotter, robot gribere, servicerobotter, håndproteser, exoskeletter, rehabiliteringsudstyr og endda livskritiske værktøjer som kirurgiske robotter.

Motorerne fra Portescap er optimeret til de mest udfordrende krav og kan tilpasses din applikation, uanset om du har brug for et specifikt drejningsmoment og en bestemt hastighed eller en god blanding af begge.

Ønsker du mere information om Portescaps mini motorer til robotapplikationer og hvordan de kan gavne dit projekt?
Så er du naturligvis velkommen til at ringe til os på tlf. +45 74 42 18 64, sende os en e-mail på info@gearcentralen.dk eller se mere på vores hjemmeside www.gearcentralen.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
GCM A/S

Redstedsgade 15
6400 Sønderborg
Danmark
GCM A/S

Send til en kollega

0.078