23948sdkhjf

KT Elektric A/S udvider med ABA- og sikringsafdeling

| Medlemsnyhed | Indrykket af KT Elektric Aalborg A/S

KT Elektric har det seneste år haft mange interessante el entrepriser - og nu er tiden til at udvide med en ny afdeling.

Hos det nordjyske elinstallationsfirma KT Elektric er der gang i ordrebogen og for at kunne imødekomme kundernes behov, har man valgt at udvide firmaet med en ekstra afdeling.

”Vi oplever en større ordretilgang inden for komplette el entrepriser i hele landet. Det er en del af vores strategi, at vi vil være kundernes vidensbank og for at kunne imødekomme dette og vores kunders behov, har vi valgt at udvide vores virksomhed med en afdeling inden for ABA og sikring.” fortæller Claus Larsen, direktør hos KT Elektric.

For KT Elektric betyder det, at det sidste ben er sat og de kan  nu tilbyde den fulde palette af arbejdsopgaver inden for el entrepriser i eget hus.

”Indtil nu har vores arbejdsopgaver bestået af el- og CTS i egenproduktion, samt indkøb af ABA og Sikring i underentreprise. Ved udvidelsen med ABA- og sikring og med den knowhow der følger med, sikrer vi, at det tilbud, der bliver sendt til vores kunder, opfylder deres forespørgsler. ” siger Claus Larsen og fortsætter: ”det vil give større værdi til vores samarbejdspartnere i fremtiden.”

Brand og sikring har ofte været en del af porteføljen på entreprisebyggerier og nu oprruster KT Elektric, da de oplever, at det bliver en endnu større integreret del af selve el entreprisen.

” Vi har udført ABA og sikring i mange år, men nu får vi det in house, for at kunne tilbyde et større knowhow og få udviddet vores kompetencer. På den måde minimerer vi vores fejlmargen ved tilbudsgivning og udførelse." afslutter han. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
KT Elektric Aalborg A/S

Porsvej 6
9000 Aalborg
Danmark
KT Elektric Aalborg A/S

Send til en kollega

0.078