23948sdkhjf

Nyt ansigt ved Adding Engineering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Adding Engineering ApS

Vi byder med stor glæde velkommen til Project Manager Sebastian Rohde Jessen hos Adding Engineering i afdelingen i København.

Sebastian Rohde Jessen er tiltrådt i en stilling som Project Manager hos ingeniørvirksomheden Adding Engineering, hvor han bliver tilknyttet afdelingen i København .

 Sebastian er uddannet maskinmester fra Maskinmesterskolen København og har igennem sine tidligere ansættelser erfaring med projektledelse, og site arbejde.
Han har arbejdet som mechanical field engineer hos FLSmidth, hvor han på flere sites superviserede ved montagen af diverse mekanisk udstyr samt idriftsætning af deres projekter.

Sebastian kommer fra en stilling hos BWSC A/S, hvor han stod for prissætningen af montage, idriftsætning, HSE og alt det udenfor siten, på internationale EPC-projekter i energisektoren.

Han er vant til at arbejde med mange ubekendte, og han kender til at overholde skarpe deadlines i et internationalt miljø. I øjeblikket arbejder han med et fuldskala "Power to X" anlæg, sammen med en dansk kunde.

 

Sebastian har erfaring inden for:

·         Projektledelse

·         Kvalitetsinspektioner

·         Planlægning af montagesekvenser

·         Opfølgning på underleverandører

·         Teknisk tilbudsgivning

·         Montage og idriftsætning

·         Planlægning af vedligeholdelsesopgaver

·         HSE

·         Fejlfinding

 

Vi byder velkommen til Sebastian Rohde Jessen ved Adding Engineering.

www.adding

Medlemsnyhed

Indrykket af
Adding Engineering ApS

Gasværksvej 26
9000 Aalborg
Danmark
Adding Engineering ApS

Send til en kollega

0.079