23948sdkhjf

Installationsgulv i kabelgrav i Varde

| Medlemsnyhed | Indrykket af Charles Christensen A/S

En opgave med særlige krav og udfordringer…

Opgaven lyder: Levering og montering af Lindner installationsgulv i en kabelgrav, der i alt måler 21 x 2,1 m, hvor der skal friholdes 1,2 m hele vejen ned igennem kabelgraven, hvor der ikke må placeres støtteben. Samtidig er der et krav om, at gulvet overalt skal kunne klare en punktlast på 5 kN.

Da eksisterende tavleskabe flyttes lidt ad gangen, skal montagen udføres i 5 etaper, så hver gang skal gulvkonstruktionen låses og fastgøres.

For at kunne spænde over 1200 mm og samtidig overholde krav om punktlast iht. klasse 5B, opbygges en særlig kraftig underkonstruktion med meget kraftige støtteben, type SWU120, med U-hoved, hvorpå der fastboltes RR-specialprofiler i dim. 90 x 50 x 2,5 mm på tværs af graven, således at der friholdes 1200 mm uden støtteben i midten af graven. Profilerne monteres med 1.200 mm afstand ned igennem hele gravens længde.

Oven på disse profiler monteres igen samme specialprofiler i hele gravens længde med 60 cm afstand. De overliggende profiler fastgøres med specielle vinkelbeslag på de underliggende RR-profiler. Der monteres CS-tværprofiler, fastgjort med R/C-forbindere til de lange øverste RR-profiler, således at alle pladekanter er understøttet af profiler.

Arbejdet udføres for Caverion Danmark A/S.

Dejligt med spændende og udfordrende opgaver ��


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Charles Christensen A/S

Marielundvej 46D, st.
2730 Herlev
Danmark
Charles Christensen A/S

Billeder & videoer

nullnullnullnullnullnullnull

Send til en kollega

0.11