23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Projektledelse og Site- & Commissioning på mejeri

På Klepp Stasjon i Norge er Q-Meierierne lige nu i gang med at udbygge deres nuværende produktion med et seks etagers højt mejerianlæg. Læs med her om projektet, hvor Process Engineering står for projektledelse og Site- & Commissioning Management.

Q-Meieriet på Klepp Station i Norge investerer NOK 700 millioner i et nyt mejerianlæg for at blive mere innovative. Projektet, der går under navnet ”Projekt Spadestik – Udvidelse af Q-Meieriet Jæren”, er Q-Meieriets nyeste og største projekt. Det omfatter udvidelse og nybyggeri af fabrik til fremstilling af mælk, yoghurt og skyr, produktions- og kontorlokaler, procesanlæg inkl. fylde- og emballeringsmaskiner og CIP-anlæg til produktion af friskmælk (ESL) og syrnede produkter, samt forsyningsanlæg til køling og varmegenvinding. Derudover skal det eksisterende anlæg over på en ny platform for kontrolsystem og betjening. Det færdige anlæg skal være klimaneutralt, fossilt og emissionsfrit.

Process Engineerings rolle i projektet er at stå for projektledelsen af den omfattende udbygning frem til opstart af produktionen i det udvidede mejerianlæg, samt at stå for Site og Commissioning Management på siten.

Processen i projektet
Projektet er et igangværende projekt, hvori Process Engineering står for projektets projekt-, site- og commissioning management. Vores projektleder er ansvarlig for HMS, tidsplan og projektøkonomi under risiko for miljø, sundhed og sikkerhed, mens vores Site & Commissioning Manager sikrer professionel ledelse af montagearbejdet og opstart af udstyret.

Udførelsen af projektet sker fra siten på Klepp Stasjon i Norge med tæt samarbejde med øvrige leverandører. Heri omhandler projektet i store træk:

  • Bygning med integrering af den eksisterende fabrik
  • Forsyning som vand, isvand og varmt vand placeret i kælderen
  • Elforsyning med nye trafoer
  • Proces fra behandling af råmælk til færdigt produkt
  • Køling af højlager

Da arealet ved det eksisterende mejerianlæg ikke er stort nok til et nybyggeri og en udbygning, har man valgt at bygge i højden. Det er resulteret i et mejeri fordelt på seks etager.

Process Engineerings ydelse og omfanget af projektet
Vores ydelse samt omfanget af projektet dækker over:

  • Styrgrupperapportering
  • Projektledelse
  • Koordinering
  • Site & Commissioning Management
  • Arbejdsmiljø
Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934
P nummer: 1008383177

Kontaktperson

SA
Sarah Agerkvist
Marketingsassistent
+45 2679 5554 sba@proeng.dk

Send til en kollega

0.032